Hogyan szerveznétek meg? (beszélgetős fórum)
Értem:))
Pedig később majd vissza fogják sírni,hogy nem ragaszkodtak a hagyományokhoz!:))
Amúgy boldog éveket továbbra is:))
Nem engedi,vagy ő nekik nincs kedvük a pasijaik nélkül menni?:))
Mert azért ez különbség!:)
Mikor lesz a buli?
Ha meg volt majd mesélsz róla? Boldog 3o. szülinapot!!!
Van élet 3o-on túl is!!!
Köszi a választ! Amikor anno még csak szinglis csaj bulik voltak,akkor "megfogattuk",hogy ebből nem engedünk és össze jövünk csak csajok akkor is,ha már lesz párunk.Mivel nyár óta nem volt együtt a banda és a szülinapom most alakalom erre, mert amúgy mindenki nagyon elfoglalt ha meg szabadideje van,azt természetesen a párjával tölti ezért gondolkodtam első körben azon, hogy akkor a lányokkal összejövünk:)De őszintén megmondva nekem teljesen mindegy!Amúgy még én is a sülve főve stádiumot élem és én örülök,hogy ott lesz velem:))
Természetesen a fél éves kapcsolatokban "nem engedi" a férfi tag a párját.Már meghoztam tegnap a döntést, és körbe ment úgy a levél és ezt írtam amit Te,hogy ki ahogy akar úgy jön és ahogy tud! Végül úgy néz ki,mindenki jön,lehet csak 1 pár nem.
Kiket nem engednek el a párjaik?
Az friss kapcsolatosokat,vagy az 5 éveseket?:))
Szerintem pofon egyszerű:))))
Ha jól értem a terv egy házibuli,utána pedig táncolni menni,hívd meg a barátnőidet,és hagyd ,hogy ők döntsék el,pasival ,vagy anélkül szeretnének a szülinapodon megköszönteni, és egy jót bulizni veled:))
Nem értem miért csak csajos,vagy csak páros buliban gondolkodsz?Miért nem lehet is-is,kinek amihez kedve van.
A féléves kapcsolatok még persze hogy az "sülve-főve" stádiumban vannak,az 5 évesek,meg jobban inkább egy kis "friss levegőre" vágynak,ez teljesen természetes:))
és mi lenne ha nem mennétek szórakozóhelyre,csak otthon lennétek,akkor elmehetne mindenki,függetlenül a rabszolgatartóiktól....
ha ragaszkodtok a szórakozóhelyhez,akkor kénytelen vagy elfogadni, hogy van aki nem ünnepel veled... :(
:-DDDDDDD
A társaságból a pasik is csípik :))
Na...ez csak az én kedvemért...Mert azt mondja a nóta, hoggy...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem is olyan bonyolult!
"Vigyázni kell magadra...belőled csak egy van...a többiek többen vannak...ők könnyen pótolhatók"
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg találkozót szerveznék Budapesten!
- Ha szerveznének körutat az IBITUBAI birtokra, mennétek?
- Segítsetek! Koncertet kell szerveznem 10-14 éveseknek, de nem tudom milyen magyar zenészeket hallgatnak! Írjátok meg nekem kérlek!
- Ha Dabason szerveznék egy babaruha börzét eljönnél?
- Egészségügyi szűréseket kellene szerveznem. Segítségeteket kérem, hogy ti hogyan fognátok hozzá a megszervezéshez?
- Kisgyerekes szülők! Városi gyereknaphoz milyen programokat szerveznétek?