Hogyan szerezzem vissza Őt? (beszélgetés)
Lehet,hogy reménytelen vagyok,de mindenkinek lehetnek rossz döntései.Akár Neked is.
Viszont ma új lapot nyitottam.Mindent magam miatt fogok tenni,és saját magamat helyezem előtérbe.Legyen az bármi,ha boldoggá tesz,meg fogom tenni.A sors úgyis jó utra terel :)
Nem,nincs két egyforma!
De attól még nem fogtok neki hiányozni,hogy azt látja hogy szenvedtek!!Sőt,én azt hinném a helyükbe,hogy az ilyen nő,még ha vissza is menne,csak rátelepedne!Ilyen élet nem kell senkinek.
Miért estem volna kétségbe??Elment,nem a vesémet vitte el!Aki szeret,az elenged!!
A férjem kétszer csalt meg.Egyszer lelépett,másodszor csak simán csalt terhességem alatt!!!!!
Nem látta hogy fáj,nem tepertem utána,mikor lelépett!Éltem az életem és ez fájt neki!Szó szerint sírva jött vissza!
Voltam így,és nem estem kétségbe!!
Te voltál már hasonló szituációban egyébként?Ezt csak azért kérdezem,hogy lássam,mennyire tudod átérezni a helyzetem.
Mert bevallom,amig én sem ebben a cipőben jártam,reálisan tudtam látni mások helyzetét,sőt,egy barátnőm az én hatásomra állt fel egy rosszul sikerült kapcsolat után.
Most mégis mindent másként látok,és érzek.
Én is elgondolkodom a tanácsokon.Csak amikor a szíved teljesen mást érez,mint amit az agyad diktál,akkor mit tegyen az ember?
A szívemet nem tudom kiiktatni :( Pedig szeretném,ha megoldódna ez a helyzet,elhiheted.
Ez az idő dolog nekem sem jött be,sajnos.
Mikor együtt vagyunk,jól érezzük magunkat,és tudunk beszélgetni.De ha külön,akkor mindig van,aki más irányba befolyásolja.
Lehet hogy segítene a holland út,de lehet,hogy nem.Attól függ mennyire makacs és önfejű,vagy éppen határozatlan a párod.Sajnos az enyém nagyon öntörvényű,hiába is beszélnék vele.De azt én is így látom,mnit te,hogy a megbeszélés hozhatna esetleg eredményt,illetőleg közös döntést.
Interneten már mindenféle tanácsot elolvastam,van aki azt állítja,hogy az időre kell bízni a megoldást(nekem ez eddig nem jött be),hátha elkezdesz hiányozni neki.De ez is bizonytalan,mint a kutya vacsorája.
Kétségbeesett kapálózás,abban bízni hogy összezárva melletted dönt?Már bocs de röhej.Persze,luk-luk,abban a pár napban tökéletes,aztán itthon folytatódna ott ahol abbamaradt.Ezt te sem gondoltad komolyan.
Kati legalább elgondolkodik a tanácsainkon,de te vak ló módjára csak a sajátodat kántálod!!
Én is így vagyok ezzel.Hiába próbáltam továbblépni,ha nem ment/megy :(
A beszélgetések sem vezetnek talán sehová,de az ember lelkének jobb lenne,ha azzal az illetővel meg tudná beszélni a dolgokat,akit szeret.És hátha közösen találnak megoldást.
Én most ebben a Holland útban bíznék,mert több napig összezárva talán csak el tudnánk dönteni,hogy ki mit akar.Bár én tudom,mit akarok,de esetleg ő is rájönne,hogy engem.
Te aztán nem adod fel!
Ha neked az a jó, hogy hol benned élvez, hol másban, akkor nosza, palira fel!
Vagy alá....
Nem érzed megalázónak ezt?