Hogyan rendezzem az áru értékét, ha nem tudok utalni? (tudásbázis)
e-mailre NEM fognak válaszolni!
"Felhívjuk figyelmedet, hogy ügyfélszolgálatunk kizárólag a Kapcsolat menüponton keresztül érhető el. Telefonon, telefaxon, személyesen, e-mailben vagy bármely más módon érkezett ügyfélszolgálati kérdésekre válaszolni nem áll módunkban, az így érkezett megkeresésekkel nem tudunk foglalkozni. Ügyfélszolgálatunk kizárólag a Kapcsolat menüponton keresztül érkező írásos megkeresésekre reagál írásban."
Emberből van, nyilván hozzászokott, hogy átutalják az összeget neki.
Nézd a jó oldalát, kedves ember, aki megbízott benned. Már ajánlották, add fel neki postán ( tudom plusz kiadás) vagy a bankban kp-ben is befizetheted. Mindenesetre ne harapd le a fejét ! :)
Vásároltam a meska kézműves oldalán utánvéttel. Ma érekezett meg a csomag, de nem utánvéttel, nem kellett fizetni. Ilyenkor mit csináljak? Miért ennyire felelőtelnek az emberek? Ha valamit átul, legalább erre figyelhetne... és akkor én idegeskedjek, hogy jajj mi lesz??
Átutalással nem tudok fizetni...
További ajánlott fórumok:
- Tudok utalni pénzt másnak, hogy nem megyek bankba?
- Nem tudok interneten utalni. Mit csinálok rosszul?
- Hogy tudok takarékszövetkezeti számra utalni?
- MKB: Netbankáron keresztül csak bankon belüli számlaszámra tudok átutalni vagy más bankhoz is akár?
- OTP bankszámlára akkor is tudok utalni pénzt, ha nekem semelyik bankban sincs számlám?
- Hogyan tudok külföldre utalni?