Hogyan mondjak fel a munkahelyemen? (beszélgetés)
Az a baj,szorozni kell a 18-at! ;)
De attól még friss vagyok és üde! :))
Úhhh harmatos Tündér....:)
Csak 18?
Bocs az offért....
Én vagyok 26! :)
Ezek szerint te vagy 27!
Tündéredről pedig nincsenek ilyen jellegű információink. :)
Szóval ki a 26?Én????Én nem!
Vagy Te?
Nemmm,én a fórum kiíróra írtam hogy 26,de te nem! :)
Akkor tőled is idősebb vagyok! :))
Te írtad az alább hogy még csak 26 vagy.......:)
Én meg 27:)
Sehol,én elhiszem neked. :)
Én a Stevnek írtam,mert a nevénél a szám azt mutatja kicsit több 26-nál! ;)
Hol lehet látni vagy beállítani az életkort?
Mert bizony annyi vagyok. :D
6 éve itt van. Eddig is alattomos volt, 3 embert már elintézett, most a közvetlen felettese a cél, hogy megfúrja.
Munka terén meg igazán nem vagyok válogatós, napszámos melóba is hajlandó vagyok elmenni, ha úgy alakul.
A jelenlegi helyem is egy gáz, olajon meló, betanított munka...
Akkor az úgy jó! :)
Én közös megegyezéssel számoltam le,és utána még egy hónapig dolgoztam,mire találtak valakit a helyemre! Szerintem szólj időbe.
Utalt rá, hogy megfúrja a melómat. Most is kipattant egy botrány, miszerint hetekig visszatartott egy infót, várva h megoldom-e a problémát. Nem tudtam róla, nem is utalt rá, hogy probléma van, ma a nyakamba zúdították azt is. Csak tátottam a számat. Főnök mondta, h igyekezzek jobban. Kérdeztem, hogy, ha nem is mondják el, mit kellene még elvégeznem.
A meló nem jó, csak 4 órás. Ettől sztem bármi jobb. Így nem vesznek át amúgy se, mert semmilyen formában nem vagyok támogatható.
Azt keresik mindenhol. :(
mennyi a fizud? ha jó akkor inkább ne add fel a melóhelyed amíg nem találsz helyette másikat!!!!!!!!!
munkanélküli központ semmibe nem tud segiteni, nagyon kevés a segély rövid ideig jár, egy főnök, kolléga nem ér meg ennyit
befogod a szád, állandó félmosoly és nyomod a melót és kész, elteszed a lovét és közben esetleg keresgélsz egy jobb állást
Ma beszéltünk a főnökkel, aki teljes hatalmat adott a problémás kollégának, és leszögezte, hogy ehhez a teljes felső vezetés ragaszkodik. Kolléga pedig kijelentette nekem, hogy belőlem elege van, túl sok a beszólásom. Igaz, ami igaz, el is mondtam a főnöknek a helyzetet, de így is ragaszkodnak hozzá.
Még a közvetlen felettesét is elküldte a fenébe a főnök füle hallatára. Az meg nem reagált semmit, holott 4-en álltunk ki az igazunkért, de csak a bajkeverő kollégát sztárolják!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- Hogyan oldanátok meg a bölcsikezdést és az új munkahely keresését?
- Hogyan kezelhető a munkahelyi konfliktus?
- Hogyan kezeljük a munkahelyi beszólogatásokat?
- Kire mondják a munkahelyen, hogy áldozat típus?