Hogyan lehetne leszoktatni a barátomat a durcáskodásról? (beszélgetés)
állcsúcson kell koppintani,aztán befejezi!
Nálunk is divat,és unom!!!
Le kellett feküdnöm vele, hogy megbocsájtson!
Már nem beszéltünk, csak k****tünk :)
Utána már csak egy picit haragudott rám.
Szerintem ez habtus kérdése, majd megbékél. Ha fél nap alatt, akkor fél nap alatt. Én pl. felcsattanok, majd azonnal le is nyugszom, a férjem azért tud 1-2 órát duzzogni, az anyámról nem is merek beszélni...:)
Viszont ne hagyd magad! Vitába ilyenkor mondjuk nem érdemes bonyolódni, mert szerintem elönti a ** az agyát, de utána nyilván meg lehet beszélni a dolgokat.
Leszoktatni szerintem nem lehet.Ő tud változni,ha akar.
Az amin ő per pill megsértődött,az gyerekes és önző dolog.A család az első vagy min. ugyan olyan fontos mint egy szerelem.
Hirtelen felindulásból esetleg meglehet sértődni(mondjuk,mert tervezett veled vmit,vagy nem szereti a hirtelen jött programváltozást---)én ilyen vagyok)...de k 20 perc alatt "megbékélek".
Mondd meg neki,h ne legyen önző,gondoljon bele,mi lenne ha fordított lenne a helyzet?
Másik variáció,őt is vihetted vagy vihetnéd magaddal.
Kit ne haragítson meg?!!!! Ugye, a húgára gondolsz, aki csakis miatta jön haza!
És nem változtatni nehéz az önző pasikon, hanem elviselni őket! És mi az, hogy durcás?! Legfeljebb egy 3 éves kisfiú lehet durcás! Na jó, legyen 5 :D
Önző! Menj haza a családodhoz, ő meg hadd puffogjon! Ha ennyit nem tud most megérteni, mi lesz később?! Nehogy már te kérj bocsánatot!!!
Ha tényleg szeret, úgyis megkeres, ha nem, akkor ennyi volt, nem kár érte. :D
úgy volt, hogy egész vasárnapig itt leszek náluk, de a hugom ma este jön haza Prágából a szülinapom miatt, és vasárnap már mennek is vissza.
Ritkán látjuk a testvéremet, dolgozik, nem tud akármikor hazajönni.
Hát délben hivott anyukám, hogy menjek haza, hadd tudjon felköszönteni. Ha itt maradok a barátomnál, nem is találkoznék a hugommal.
Már bocsánatot kértem tőle nem 1x, de azt mondogassa, hogy rendesen "átbasztam".
Nagyon sajnálom, de ez van.
Ismerős!
Nézd a másik oldalt is...szerinted jogos amiért megharagszik?
További ajánlott fórumok:
- Számítógép függő lett a férjem, hogy lehetne leszoktatni róla?
- Harap a kutya játékból - hogy lehetne leszoktatni?
- Hogy lehetne leszoktatni egy hároméves gyereket az éjjeli pelenkáról?
- Hogyan lehetne 8 hónapos spániel kölyökkutyát leszoktatni, hogy ne kaparja a bejárati ajtót?
- 15 hós kisfiam köztünk alszik, éjjel sokat szopizik.Hogy lehetne kíméletesen az ágyból ki, a szopiról leszoktatni?
- Mivel lehetne leszoktatni egy 2, 5 évest arról, hogy mindent megrágjon?