Hogyan lehet valaki újságíró? (tudásbázis)
Sziasztok!!! Kérlek válaszolhatok a kérdésemre! Ez életem 1ik legfontosabb döntése lesz!!
ÉR VALAMIT OKJ-S KÉPZÉSBEN AZ ÚJSÁGÍRÓ SZAK (RÁDIÓ MŰSORVEZETŐ, RIPORTER SZAK) ELVÉGZÉSE? EL LEHET HELYEZKEDNI VELE? (SZÁMALK SZAKKÖZÉPISK: OKJ)
Alig tanulunk, könnyen megadják a jó jegyeket. Vannak tanárok akik-en látni, hogy nem is érdekli őket mit tanítanak feleslegesnek érzik és vannak akik úgy tesznek mintha fontosak lennénk (gondolom örülnek, hogy van munkájuk) Nincsennek könyveink, nem nagyon adnak leckét, nem vállalhatunk munkát és össze vissza kell iskolába járni! Amúgy szép az épület:D Kérlek válaszoljatok! Sok embernek fontos lenne! Köszönjük!!!
Visszakanyarodva a címhez, úgy lehet valaki újságíró, hogy ír valamit, és azt megpróbálja valahol publikálni.
Fordítva, hogy írni akartok, de nem éltek a lehetőséggel, kicsit nehezebb lesz.
Amanda: nézd csak:)
Budapest > Állást kínál > Média
Feladva: október 15., 15:07 Knap iv. Gábor [Gaben]
Újságírót keresünk
Kommunikációt, újságírást tanulsz, vagy csak szívesen publikálnál? Kulturális magazinunknál megvan rá a lehetőség! Érdeklődj nálam!
Nincs senki más, aki szívesen kipróbálná magát, mint újságíró?
Közélet, publicisztika, kultúra rovatba keresek írókat.
Privát üzenetben jelentkezzetek!
Safi,Amanda: mindkettőtöknek elküldtem freemailről (Safi,ne haragudj,most csatoltan küldtem,mert visszanéztem,és freemail valami rettenet formátumba tömörítette az anyagokat:Sremélem így már olvashatóak leszenek)
kritikát kérnék ám:)tudom,bulvár...
ennyire nem tetszettek????:( (csak mert várom ám válaszod:P)Lehet pozitív,negatív: mindenképpen építő jellegű kritikának veszem
(az elütésekért bocsi,azokat javítani és címet adni-is- a szerkesztő dolga:P)
:)
igyekeztem komoly anyagot is,bohókásabbat is küldeni:)
A freemail-ről már átjött valami!:D
Mindjárt el is olvasom....
Megérkezett a mail-ed, de csak egy üres levél!:( Szerintem a vírusirtó törölte egy az egyben!:((
Próbáld már meg légyszi vagy még egyszer vagy a sujos@chello.hu címre.
Jaj, de kedves vagy! Köszönöm szépen!:D
Annyira kíváncsivá tettél!
Az e-mail címem: safirah@chello.hu
Nagyon várom!
Köszönöm,aranyos vagy:)Igen,bulvár...sajnos a stílust többnyire átjavítja a szerkesztő(mert bármennyire is igénytelennek tűnik a bulvár,igenis vannak formai követelményei-amikkel persze lehet egyet, vagy egyet nem érteni-én többnyire az utóbbi vagyok:))
ha adsz e-mail címet,átküldök egy pár nyersanyagot,amit még nem szerkesztettek ha gondolod:)
dancingqueen!
Kicsit pontosabb mit csinálsz? Cikkeket írsz? Szerkesztesz? Vagy valami más háttérmunka? Ha írsz, lehet valahol olvasni tőled valamit?
Köszi kérdezek akkor. Most egészen más területen tanulok. Jelenleg a harmadik okj-s szakmámat tanulom.
Írni talál tudok. :-)
Melyik az a suli ahova majd lehetne jelentkezni?
Estin lenne jó nekem az sem baj ha fizetős mert munka mellett szeretném.
Amanda!
Egyébként hol tartasz az úton? Suli, munka? Vagy még csak elméleti síkon foglalkoztat a kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Ki lenne a legjobb Magyar James Bond? (lehet bárki színész, zenész, közszereplő, újságíró, rendőr, politikus, tv műsorvezető...)
- Van köztetek újságíró? Ha igen, milyen végzettsége van?
- Van közöttünk újságíró? Fontos lenne
- Melyik az a régi francia sorozat, ami újságírókról szólt?
- Hogyan célszerű gyakorlati helyet keresnem újságíróként?
- Jelentkezett vagy jelentkezik valaki idén újságíró képzésre?