Hogyan lehet megszabadulni az úszógumitól? (tudásbázis)
És be is jön ,ha már nincs plusz súly rajtad:)
Ha van, az úszógumi alatt nem fogjuk látni a kidolgozott haránt és egyenes hasizmot.
Nincs csoda,sajnos!A derék fogyasztása arányos a test zsírraktárainak csökkentésével.
30 kilónál főleg az általános zsírcsökkentés a nyerő.
A különböző típusú emberek különböző módon adják le a felesleget de a azok a bizonyos helyek amit az ember a legjobban útál mindig utolsónak épülnek le.Ha "hasas" vagy biztos hogy az megy le utóljára.Nem kell ezt veszteségként megélni,hanem inkább mérceként /ha az elindul már a végén tartok/Pozitív hozzáállás ,és az adott anyagból a legjobbat kihozni,és az eredményt szeretni,ez a lényeg!!!
Sziasztok!
Van rajtam 30kg plussz valaki tud valami biztos megoldást edzéstervet???
Diétát?
Köszi a tippet.
És mennyi idő után várható eredmény?
S milyen időközönként kell csinálni s mennyit?
"Az alaphelyzet a következő: hanyattfekvés kemény talajon, esetleg polifoam lapon. A kezeket TILOS tarkón összetenni! Helyette a két kart keresztben áttesszük a hátunkon, amilyen mélyen csak bírjuk. Lehet, hogy először csak épp a nyakunk alatt sikerül keresztezni, de higyjétek el, később a lapockánkat is elérjük, nekem 10 éve sikerült idáig eljutnom. Most újra nyaktájról startolok:( Lényeg tehát a minél mélyebbre levitt, keresztezett két kar.Ez lehetetlenné is teszi a hagyományos felülést, itt emelésekről beszélünk. Az emelés azt jelenti, hogy a felsőtestet gördítjük felfelé. Gördítjük, tehát lassan, nyugodtan végezzük a mozdulatot és visszafelé ugyanúgy. Nem rángatjuk magunkat, mint az idegbetegek :DD Csak a két vállunkat kell emelni a talajtól, a hát nagy része és a derék a földön marad! Ez mentesíti a gerincoszlopot, a hasizmok viszont dolgoznak. Ezt a munkát a lábtartások biztosítják. 10 féle módon kell tartanunk a lábainkat a program alatt. Ezeket leírom sorban. Tehát: hanyatt fekvés, kar hátul minél mélyebben keresztezve, csak vállunkig emelünk gördülve oda-vissza.
Lábtartások, amiket ebben a sorrendben kell pontosan(!) végigcsinálni, egyet sem kihagyva, vagy felcserélve!
1. lábak térdben felhúzva, lábfejek egymásra téve keresztben a talajon (ezt közben lehet váltogatni is).
2. szétdöntjük a térdeket, amennyire bírjuk és a talpainkat a talajon egymással szemben összeszorítjuk.
3. Térdeinket újra összezárjuk, felhúzzuk és megemeljük, mintha biciklizni akarnánk. A lábfejeket ismét egymáson áttesszük.
4. Térdek felhúzva és megemelve maradnak, de szétnyitjuk őket és a levegőben a talpainkat fordítjuk szembe egymással, összeértetjük őket. Itt már nehezednek a gyakorlatok!
5. Lábainkat egyenesen felnyújtjuk, derék a talajon marad. Lábfejeket keresztezzük.
6. Lábak felnyújtva maradnak, de terpeszbe nyitjuk őket.
7. Lábakat leengedjük, kinyújtjuk a talajon. Egyik térdünket felhúzzuk, másik kinyújtva marad. Könnyített változat, mikor mindkét láb a talajon marad, a nehezebb, de hatékonyabb, mikor a nyújtott és a felhúzott lábat is felemeljük kissé a talajról. Ez nagyon nehéz, kezdetnek lehet csak a hajlított lábat felemelni, a nyújtottat a talajon tartani, de törekedjünk arra, hogy mindkettőt fel tudjuk emelni!
8. A 7. pozíció váltott lábbal.
9. Térdeket felhúzzuk, összeszorítjuk és eldöntjük csípőből, lehetőleg érjenek le így elfordítva a talajra.
10. A 9. pozíció váltott oldalra."
Emelem kalapomat, aki ezt végig tudja csinálni, főleg, ha mind a 10 lépésből 100-100-at megcsinál.
Megkérdezhetem, hogy ez a fajta torna eredménye mennyi idő után fog látszódni?
Ezzel a tornával a "derék oldalán" lévő felesleget is le lehet dolgozni?
Ennek mindjárt utánanézek, köszi a tippet.
Én már beszereztem egy hullahoppot, de még nem sokat használtam, mert 'elfelejtettem' hogyan kell :))) (utoljára gyerekkoromban hullahoppoztam) Gyakorolni kellene vele...
Szia!
Én nem bírom a felülést, ezért anno két olcsó módszert találtam erre a problémára.
- hulahopp karika
- felmosónyelet a két végénél megfogod, hátad mögé teszed és úgy hajolsz jobbra-balra.
További ajánlott fórumok:
- Egy óvodai problémától, a fejtetűtől hogyan lehet megszabadulni hatásosan?
- Hogyan lehet megszabadítani legkönyebben a ruhákat a kimosott papírzsebkendőtől?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan lehet könnyen megszabadulni a kezdődő narancsbőrtől?
- Hogyan lehet megszabadulni a "tű-fóbiától"? Avagy, hogy bírjuk ki a vérvételt, a lidokain injekciót és társait ájulás nélkül?
- Ki mit tesz azert hogy szep hasizma legyen avagy hogy megszabaduljon az uszogumitol?