Hogyan lehet leadni 6-8 kg-ot koplalás nélkül? (tudásbázis)
Bocsika hogy beleszólok, de ettől mindig feláll szőr a hátamon. Mi az hogy szénhidrát mentes?
Egy régi vicc. Rábeszélik a (k)hátrányos helyzetű családot, vegyenek fel lakáskölcsönt a tanácstól.
Majd pár hónap múlva meglátogatja őket a TV meg Kádár elvtárs. Kérdik tőlük, mennyire elégedettek. Az asszonyka elégedett, közben azért szomorkásan panaszkodik, hogy már 1 hónapja nem volt hús a szájában.
Erre kikiabál férje a szobából:
-Áááászony, éa a fáááááászom az kárálábééééé?
Szerintem a karalábé is szénhidrát. Agyunk és idegrendszerünk az alapanyagcsere 25%-át megeszi, és leginkább szénhidrát formájában. Végszükség esetén elhasznál ketonokat is (Atkins bevezető szakasz), de ha nem ketogén diétát akarsz folytatni, akkor tessék fogyasztani anyi szénhidrátot. Ez esetemben durván 2000 kcal/nap
kijön vagy 120 g szénhidrátra. Természetesen megpróbálom zöldségekből és gyümölcsökből bevinni, amennyire lehetséges. Ha mozgok anaerob zónában is, akkor azutáni glikogén visszatöltéshez szintén CH kell. Ezen kívül a vázizomzat alapanyagcseréje elketyeg zsírokon, valamint a max. pulzusszám 80%-ig elketyegek szinte csak zsíron.
Zöldségből lehet enni jó sokat, 100g-ként (brokkoli, cékla, répa) 2-6 g CH ig található benne. Ugyanakkor rostos, azaz lassú energia források. Párolva.
Mi az hogy székrekedés? :) Meg fogsz lepődni milyen hosszú és egészséges kábeleket lehet a zöldségből gyártani :)
ajánlom neked, hogy nézz be Noémi 23 naplójába, aki 22 kg-t fogyott picit több, mint négy hónap alatt, én 14-et eddig július közepe óta.... a kalóriaszámolás igenis eredményes és otthon gyerek mellett szerintem meg is valósítható, tökéletes példa erre Nonó! :))
csináld bárhogy, a lényeg hogy ne add fel és harcolj magadért!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Lehet szerelem nélkül házasodni?
- Megtörve - család, háttér, szeretet nélkül.... Hogy lehet így élni?
- Algás vizű medencét mivel lehet tisztítani a viz leengedése nélkül?
- Szoptatós anyukák, hozzuk magunkat formába. De koplalás nélkül hogyan?
- 30 után is maradj karcsú koplalás nélkül