Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket? (tudásbázis kérdés)
Ez azért elég hihetetlenül hangzik, de hát nem vagyunk egyformák... :)
Nem,minthogy egész éjjel fent van a dög miatt.
Nem lehet, hogy a barátnőd horkol? :)
A barátnőm is szívből reméli. :) Ha már a szomszédok nem mennek, talán legalább az ezeréves kutyájuknak nincs már sok hátra.
Felettünk is laktak hangos szomszédok (bérlők). Szerencsére csak pár hónapig. Kutyájuk nem volt, de felettébb hangosan kommunikáltak egymással és minden hajnalban porszívóztak. Szólni nem lehetett, mert lekiabálták a hajunkat.
Aztán egyszercsak elköltöztek.
Érdemben nem tudok hozzászólni, de lehet reménykedni, hogy odébb állnak :)
Nagyon szívesen,máskor is.
Nekem is ez jutott eszembe...
Köszönöm a roppant hasznos,értelmes és kicsit sem személyeskedő és felesleges hozzászólást.
Ugye nem baj,ha nem kakkantom össze magam,mert svédbe :)) pocolsz?Ha ilyen kis hisztis a barátnőd is,mint te,hívd ki magadhoz Svédországba...
Mellesleg,nem értem miért kéne meghúzni magát egy albérlőnek.Vegyen ő is egy horkolós kutyát,és akkor nem fogja zavarni...
Én is felfogtam,csak közöltem,hogy feleslegesnek érzem a személyeskedést,úgy,hogy senki nem ismer itt.
Viszont ilyet senki nem mondott,hogy aki nem szereti a kutyákat csak sz.r ember lehet,te taglalod 4 hozzászóláson keresztül nem mi!Az emberi kapcsolataim viszont tökéletesek!!!Az meg hogy mit tegyen a barátnőd elmondtuk elégszer!!
(De ez tényleg off volt, semmi köze a témához. én csak a barátnőmnek szeretnék segíteni, nem a saját érdeklődésemet kitárgyalni bárkivel innen.)
Különben mindig kihalok rajta, ha valaki azzal jön,hogy aki nem szereti a kutyákat , az csakis sz..r ember lehet. :)) Mintha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz. Mindig azok imádják eltúlzottan az állatokat, akiknek nem működnek az emberi kapcsolatai, kompenzálásképpen. Nekem szerencsére e téren semmi problémám nincs, én emberekkel szeretek lenni, mások állatokkal, nincs ezzel semmi gond, ettől szép a világ,hogy mindenki más.
Én az állatok közül leginkább azokat szeretem, amelyiket meg lehet enni, soha nem volt háziállatom, és soha nem is lesz.
Mások a balettot utálják meg a szusit, én speciel a kutyákat. Deal with it. :) Nem muszáj mindenkinek mindent szeretni, engem például az állatok minimálisan sem érdekelnek, van ilyen. A kutyák ha kell, ha nem, ok nélkül őrjöngve ugatnak, erre értettem a skizofréniájukat. (Nem kell meggyőzni róla,hogy ez nem így van, nem érdekel a téma, szegény barátnőm szív miatta, hál' istennek nem én. )
Gyönyörű a lelkem, mint afféle szép pitypangos kert, de a kutyákat gyerekkorom óta utálom, nem muszáj mindenkinek őrjöngve, leborulva imádni őket.
Skizo kutyahangról még nem hallottam.
Egyre jobban kitárulkozol, én a helyedben nem tenném. Nem túl szép a lelked.
Már ne haragudj,de én nem értem hogy lehet állatot utálni!Egyébként a barátnőd ez ügyben nem sokat tehet max.imádkozik hogy elköltözzenek az albérlők!Jó szomszédi iszony mindenhol van!
Milyen az a skizofrén ugatás?
igen, mert panelház, a dög meg pont a barátnőm feje fölött van.
Ha a barátnőm kutyája lenne, nyilván nem zavarná, így viszont megértem, én mondjuk alapból utálom a kutyákat, többek közt a skizofrén ugatásuk meg egyéb hangjuk miatt.
Ne már folyik a könnyem nem tudom abbahagyni a röhögést!
Horkol a kutya????.. és ezt áthallani? Az enyém is horkol, de imádom őt, nem zavar. Jobban zavar a párom horkolása.
:D Tudnék mesélni 1 év alatt az ember lát ezt azt.. :D
A 8. kerületbe nem is mernék költözni. :)
Ez tény. De a kiíró barátnője sem ott él. Pécsett van a lakása.
Akkor ti nem éltetek a 8.kerületbe :D 1 év bőven elég volt :D
Nem baj,de meglehet keseríteni az életüket eléggé..
Én is szoktam nyilván, ha nem tudom előbb megoldani. Ezért senki nem b..tatja a másikat, csak ha ténylegesen zajong. És azt meg is értem.
Ehhez nem kell Svédországban élni. Itthon is vannak olyan társasházak, ahol normális a lakóközösség. :) Én is éltem már ilyen és olyan helyen is. Amíg nekem kárt nem okoznak a szomszédok, addig nem érdekel mit csinálnak a saját lakásukba. Felőlem visíthat is, 5 évig éltem Tűzoltóság-kórház-rendőrség háromszögében. Nem volt olyan éjjel, hogy ne szirénázzon valami. Mikor elköltöztem komolyan hiányzott. :)
Hát jó.
Ezek szerint a probléma megoldva.
Ezek szerint én nem költözhetnék oda, mivel néhanapján szoktam zuhanyozni este 10 után is :D
További ajánlott fórumok: