Hogyan lehet hajszál-és viszeret eltávolíttatni? (tudásbázis)
Semmivel sem lehet eltávolítani.
Az injekciózás halványíthatja , de eltávolítani nem lehet.
Még a Rossmannban, és a DM-ben is láttam nálunk, mindenféle kencét ezekből a natúrlandos dolgokból...
Körömvirágtól kezdve sportkrémek, minden...
Még az öröklött hajlamunkat is lehet jobb irányba terelni. Nekem régen olyan vacak állaptban voltak az ereim, hogy sorra elpattantak, főleg nyáron. A lábaim tele voltak piros pöttyökkel, lila seprűvénákkal. A doki befáslizta…
Kolléganőm ajánlotta vegyek rutascorbint. Ettől a pöttyök eltűntek és a hajszálerek is halványodtak. Azóta már tudom, az ereket is kell táplálni! (tanulmányoztam a gondjaim elmulasztása miatt) Nagyon fontosak a vitaminok, ásványi anyagok.
Biofladonoidos C vitamint is használok, mert erősíti az érfalakat. Van egy jó kis visszér krém, ami a hajszálereket nagyon jól eltünteti. Nekem alig vannak most is.
Amikor a hajszálerek megjelennek, gondolni kell arra is, hogy ez figyelmeztet a későbbi érbetegségre! Amiket leírtatok, én is alkalmazom,ez csak egy kis + hasznosság. (remélem)
Én mindig melegvizben dagonyázó voltam:) 2 évig olyan helyen laktam, ahol nem volt kád, igy tusoltam. Akkor jött ki az összes pókvénám.
Nálunk ez családi örökség:( Voltam vele dokinál, aki megállapitotta, hogy semmi baja a lábaimnak. Ez csak egy kis szépséghiba....
Ami kimaradt:
aki hajlamos ezekre, annak célszerű elfelejteni a meleg fürdővizes dagonyázást a kádban :)
Sajnos az nagyon kitágítja az ereket.
És ha pedig valaki nagyon nem bírja rászánni magát a váltófürdőre, akkor az is hatásos, ha a meleg tust egy kis hideg zuhannyal zárjuk (elég csak a lábakon).
Léteznek különféle injekciós, műtétes,lézeres műveletek, amik bizonyos hajszál- és visszereket el tudnak távolítani. Viszont azt olvastam, h mivel ez tünet, attól, h eltüntetik,máshol előjöhetnek újabb erek. Szóval érdemes odafigyelni és tenni azért, h ne jelenjenek meg újak. Pl.:
- váltófürdő (kegyetlen, de meg lehet szokni...sőőőt :))
- fürdés közben fokozd a vérkeringést (erre sima tengeri sós szivaccsal való dörzsölés is jó)
- néha-néha feküdj le, támaszd fel a lábad és addig hagyd így, míg egy pici bizsergést nem kezdesz érezni a lábadban, akkor tedd vissza
- ha ülőmunkát végzel, sűrűn érdemes felállni, megmozgatni a lábakat, ha nem megy,akkor dobj le egy tollat és próbáld felszedni a lábujjaiddal (ezzel pezsdül a vérkeringés)
- sportolás is sokat segít
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Tudja valaki, hogyan lehet a Windows Vistát eltávolítani a számítógépről?
- Macskát hogy lehet eltávolítani?
- Hogyan lehet egy kalózprogramot eltávolítani a számítógépről, ha az ikonja már nincs a gépen?
- Hogyan lehet eltávolítani a házastársat még a válás kimondása előtt, ha nincs tulajdonrésze a házban, de be van jelentkezve lakhely szerint?