Hogyan lehet fiú gyermekem? (tudásbázis)
ezek nagyon vicces tippek :)
A fiúhoz lúgos közeg kell. De azért nem higyjetek ezekben a módszerekben, mert az egyik barátunknak így van az 5. lánya, a másiknak a 3. fia...
megértem maharwetet a téma feldobása miatt, nálunk is páromnak 2lánya van, itt ő szeretne most fiút. nekem még nincs sajátom, kislányos voltam, de ha meg tudnám örvendeztetni egy fiúval, akkor mért ne próbálkozzunk... :-))) én vmi jónás módszerről (holdnaptár azt hiszem) hallottam, meg is vannak az időpontjaim...kérdés, hogy bejön-e.
[link] itt lehet kiszámolni a pontos születési dátum alapján.
A Férjem a Somlóhegyi bort fogyasztotta esténként a tervezett fogantatás előtti és alatti hónapban.A peteérést a reggeli hőmérséklet mérésével ellenőriztem.Az aktuális 3 napon 12 óránként "szerettük egymást".Az amway naponta című vitaminján kívül még folsavat szedtem.Spontán ikerterhességet követően kettő fiam született.Kétpetéjűek.
Szia!
A Czeizel prof.mondott egy valószínűsíthető dolgot,csak nem vagyok benne igazán biztos: savas, vagy lugos "helyzet" kell, hogy fiú, vagy lány gyermek legyen.Ezt egy TV-riportban hallottam a közelmúltban.
üdv:Zsuzsaanna-Cecilia
//én már nem vagyok "érintett", mert 2.felnőtt lányom van! //
EN ma olvastam arrol hogy az egezseges taplalkozas nagyon befolyasolja...meg muszaly a reggeli..es vannak bizonyos etelek amikbol tobbet kell enni, meg vitaminok es asvanyi sok..de az biztos hogy kiegyensulyozott taplalkozas kell hozza..ezt allapitottak meg a kutatok...
Ez totál nem jött be, a férjem nagyon szereti a szexet, így, ha kellett, ha nem együtt voltunk...
Két kislányunk lett és az előző házasságából is hozott két lányt.
Nekem azt mondta valaki, akinek így készült a fia, hogy fiút akkor lehet összehozni, ha a férfi legalább két hétig nem szexel és peteéréskor jár le lehetőleg a két hét...
Végül is azt hiszem mindegy. Csak egészséges legyen.
:-))
Nekem fiam lett,és lányt szerettem volna:)))
Az alábbi helyen található hozzászólás ajánlom figyelmetekbe. Részletes és jól érthető.
[link]
Én kislányt szeretnék, ha lehet mindjárt kettőt. Na ebben segítsetek.
Állítólag naponta kell együtt lenni, mert akkor azokból a hímivarsejtekből van több. Nekünk 10 évvel ezelőtt bejött. Ebből következik, hogy ha valaki kislányt szeretne, akkor pedig ritkábban kell együtt lenni. Azt ne kérdezzétek, hogy mennyire biztos, mert csak 1 gyermekem van.
A hím ivarsejt gyors, de rövid életű. A nőstény pedig lassu, komótos, türelmes, osszabb ideig bírja bent. Tehát: ha kiszabadul a pete peteéréskor, az y kromószóma hamarabb megtalálja, mint az x. Ha pedig kislányt szeretnétek, akkor az első héten, vagy az utolsóban kell próbálkozni!! Nekem menetrendszerűen működött!! Egy fiú, egy lány, egy fiú.
Mi a nagylányunk után a Márti által leírtak szerint próbálkoztunk. Fiú lett. Próbáld ki!!!
Ezt én is szeretném tudni.. 3 leány után..
Másik megoldás:mint egy ismi,addig kell sorban szülni míg fiú nem lesz...neki szerencséje volt,már nemtom 5.vagy 6.próba bejött,így a sok sok kislány után vagy egy fiú is...ez tuti tipp,csak a sorszám kérdéses,hanyadjára ...:))
Ha erre tudja v.ki a választ az nagyot szakíthat:):):)!
Nem tudom... mondjuk örülök,hogy fiam lett...
meg az enyémeket,az összeset:))a szomszéd néni szerint még azt sem mondhatom hogy egy pasi csak egyfélét tud:))
Kérdezd meg a férjemet. :)))
fogalmam sincs rola nekem három fiam van,nekem a kislány nem jön ösze,pedig nagyon szeretnék.
Bocs a márti hozzászólására akartam válaszolni csak rossz helyre kattintottam:-))))
A Márti elmondása a legelfogadhatóbb. De persze ez sem százszázalékos.
Tényleg a "lány" hímivarsejtek tovább élnek és a "fiúk" hamarabb elpusztulnak. Viszont a fiúk a gyorsabbak.Így hamarabb elérik a petesejtet. Így a peteérés napján vagy +/-1 nappal kell közösülni akkor valószínűbb a fiú.
Fgalmam nincs róla,pedig nekem van fiam is.
Mi anyósom és nővérem tanácsát tartottuk szem előtt,hogy fiúnk legyen és az lett.Anyósom tanácsa menszesz utáni első fél idő a fiúk ideje,második a lányoké,Tesóm tippe:páros napon készülnek a fiúu és páratlan napon a lányok.
Így mi menszesz után páros napokon bújciztunk csaj össze és fiúnk lett.
Nem állítom,hogy 100%-an igaz,de nekünk bevált.
Sok sikert Nektek!!!!!!!
Ja és kellemes próbálkozást:)))))))))))))))))))))))))
az a tuti, harom jo kis eskuvo!! sok sok unoka!! :D
Nem:) De ha minden jó alakul, lesz majd három menyem....:))
Erdekes tema ,szerintem tok mindegy ,hogy fiu vagy lany.Hogy hogyan ?Fogalmam sincs.Annak idejen a nagyszuleim lanyt akartak ,aztan vegre be is jott ,7 fiu utan a 8.-ik lany lett !!!DDDDD
További ajánlott fórumok: