Hogyan lehet fejleszteni a szociális megoldóképességet? (tudásbázis kérdés)
Veszélyes, ha az utastárs csak az alkalmat várja egy két órás panaszkodásra. A harmadik változat uyganis az energiavámpír, és nem lehet 5 percen belül lelőni.
Szóval inkább csak helyi járati utazás legyen. ☺
Gyakorlással.
...Tegyük fel, hogy utazás közben beszélgetni kezdesz a melletted ülő ismeretlen személlyel... Dől belőle a panasz... Meg tudod-e állapítani (mondjuk 5 percen belül), hogy ez nyafogás-e vagy kétségbeesés?
Ha igen, akkor nem a 0-ról indulsz. :-)
Még csak nem is vádolt.
Az ember általában nem csak egyetlen fórumot néz meg a Hoxán.
Nem védeni akarom, de többször átolvasva a hozzászólását Csikil4ny a legkevésbbé sem bántott senkit semmivel.
Úgy tűnik kedves fórumnyitó, hogy nincsen veled semmi baj, csak nem akarod a segítséget segítségnek, a tanácsokat tanácsnak venni.
Talán Ő az egyetlen aki az elmúlt 6 évben senkinek nem szólt/írt semmi csúnyát, még akkor sem, mikor helyén való lett volna.
Erről ennyit.
Az legyen a legnagyobb bajod, hogy mit hiszek én! Egyébként, csak azt írtam, hogy hogyan szoktam járni. Ma is, kétszer, ezért igen, bizalmatlan vagyok. Ez viszont rólam szól, nem rólad.
De mondhatunk itt bármit, ha te azt akarod hinni, hogy baj van veled, akkor van, ha azt hiszed, hogy nincs, akkor nincs. Itt csak beszélgetni tudunk veled, segíteni csak pszichológus tud.
Jó kis kapcsolat lehetett, ha ennyire padlóra nyomott.
Az nem jutott eszedbe, hogy csak a szája jár?
Szerintem félreérthetted a hozzászólást.
Én semmi rosszindulatút nem bírok felfedezni benne.
Erre próbáltam rávilágítani én is, de.....hiába.
A normális megnyilvánulás, a fórumon való beszélgetés nem éppen azt mutatja, hogy probléma lenne, ennek a tudáshoz sok köze nincsen, mint inkább az intellektualitásnak, ami úgy látom, hogy meg van, esetleg erősíteni mások felé is.
Nem akarod érteni....
Semmi baj.
Mert amikor összevissza olvasgatunk, szörfözünk a neten, ugyan látunk információkat, de nem ragad meg, egyikünkben sem. Tanulni úgy lehet, hogy kipécézünk egy bizonyos témát és abba ássuk bele magunkat.
Szerintem az átlag netezés inkább szórakozást jelent legtöbbünknek.
Ez azért hihetetlen, mert órák óta itt olyan lazán és természtesen látod, hogy az csak na.
Ha csak simán hozzászóltál volna valamihez, a lőtéri kutya sem mondaná meg, hogy nem látod az összefüggéseket.
Nabiw teszt?
Ez nekem sem ment! Meg az illesztés amikor a kezet és az arcot kellett kirakni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Milyen módszerekkel lehet fejleszteni a vakon gépelést?
- Védőnői, orvosi tévedés esetén, ha miattuk késünk a gyerek fejlesztésével, mit lehet tenni?
- Társadalmi v.szociális fóbia.Hogyan lehet kimászni belőle?
- Milyen képességet fejlesztenél ki magadban ha lehetne?
- A gyes lejárta után, addig amíg nem találok munkát milyen szociális ellátásra lehetek jogosult a családi pótlékon kívül?