Hogyan lehet elkerülni karácsonykor a plusz kilókat? (tudásbázis kérdés)
Én már kitaláltam, hogyan! Mostanában is ezt alkalmazom,ha rám jön az ehetnék.
Minden étkezés előtt és után megiszom 2 pohár vizet. Eltelít, és sokkal kevésbé kívánom tőle a kaját. Ráadásul, ha előtte iszol, azt is megérzed hamarabb, ha tele vagy. Szerintem hatásos! :D
Nekem sajnos nem sikerült elkerülni a +2 kilót, de már sikerült is megszabadulnom tőlük, igaz 1,5 hétbe telt, visszafogtam az étkezésem és próbáltam többet sétálni, mozogni.
Sajnos nehéz karácsonykor a vendégségben is nemet mondani a jobbnál jobb süteményekre, meg ugye illik mindenhol enni 1-2 falatot.
Tegyél úgy mint én:) 24-én délben jóizűen (évente egyszer) megettem a halászlét, este egy fél szelet rántotthalat, a másik fele már nem ment le, olyan rosszúl lettem, megfájdult a gyomro, . (gondolom, hogy elégnehéz volt a halászlé, a rántotthal olaja is), ami azóta sem állt ki:(:(
Ugyhogy pirítóskenyér 1 szelet regeli, 1 szelet délre, karácsony 1 napján, 2. napján, azaz ma krumplipüré és párolt zöldség.
Szóval csak egyszer kell egy jóizűt enni:):):)
Szerintem sehogy.
Már csak azért is jön rád valami, mert ezt a pár napot henyéléssel töltöd és nem a megszokott mozgással.
De vigasztaljon (ha szigorúan betartod a diétád:), hogy ez akkor csak víz.
Egyébként ha ügyes vagy és karácsony után beiktatsz 2-3 zöldség és víznapot, szilveszterre híre hamva sem lesz annak az 1-2 kg-nak.:):)
További ajánlott fórumok:
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Egyedül ünneplem a karácsonyt, hogy lehet ezt túlélni?
- Hogyan lehet elkerülni, hogy a szomszéd cica átjárjon a kertünkbe?
- Milyen karácsonyi kreatívságokat lehet kis pénzből kihozni, ami kelendő is?
- Szerintetek túl lehet tolni a karácsonyt?
- Hogyan lehet elkerülni az ételmérgezést?