Hogyan lehet egy ilyen megcsalást feldolgozni? (beszélgetés)
Kedves FI!
Mi van veletek?
Apuka maradjon most kicsit távol és rendezze a gondolatait."
Igaz!
A férfiakat szereti? Ezt ki hol írta?
2 férfi egy nő, theresome
Nem veszik. De én sem adnám szivesen egy olyan apának aki most jött rá, hogy a férfiakat is szereti. Ha nagyobbak lesznek a gyerekek úgyis megtudják. A családból is eljár a szája majd valakinek. Elég lesz akkor szembesülni vele szegényeknek.
Az anyukának nagyon friss az "élmény". A gyerekek sem értenek semmit. Apuka maradjon most kicsit távol és rendezze a gondolatait.
Biztonságos-e , ha elviszi őket akár láthatásra is??"
Márhogy?? Gondolod beveszi a két gyereket ötödiknek a partiba
Ne izéjj már!
Hát bizony szegény gyerekek/bár nem tudom mennyi idősek/mennyire értenek az egészből valamit??!Még felnőttként sem igazán érthető????
DE , hogy hiányzik nekik nagyon az érthető!!
A továbbiakban , mondjuk az ünnepek után , azt gondolom valami hozzáértőt kell megkérdezni:ügyvéd, orvos stb
Biztonságos-e , ha elviszi őket akár láthatásra is??
Persze tudom ehhez el kell válni, de sajnos itt nem kérdés: muszáj
Annyira furcsa a mentális viselkedése:szubjektív vélemény , de én félteném a gyerekeimet tőle. még ha az apjuk is.
Igen, az ember önértékelésében okozhat ez zavart, mert megkérdőjelezi a saját nemiségének a piacképességét.
Pedig igazából nem az ő nőiessége bukott el, csak úgy érzi.
Itt az árulás a probléma, amit mindenki máshogy tud feldolgozni.
Nem gondolnám, hogy ez másabb, mint egy átlagos fellángolásos megcsalás.
Szóval próbáld úgy felfogni.
És igen, készülj, hogy adott esetben akár hoppn maradva visszaódalogna.
A probléma - mi szerint elhagy valaki valakit - sokkal mélyebben gyökerezik mint az elsőre látszik.
Most olvastam éppen az igaz szerelem 4 biztos jeléről: [link]
A cikk alján tovább olvasva: "Három jel hogy egymásnak vagytok teremtve a pároddal."
Én, és a gyerekem is el lettünk hagyva. Azt hogy én miért, megértettem. Hogy a gyerekem miért, azt nem.
Nem érted, ugye?
Miért érzek ezekben a felsorolt kérdésekben eleve elítélést?
Nem ismerhetjük a férj gondolatait, ahogyan a Fi. sem ismerte.
És igen, néha van, hogy az ember ki akar szakadni a szokott környezetéből, mégha erre nem is a szexuális identitása ad okot.
Át kell gondolniuk, hogy ezek után milyen lesz az életük. Külön-külön, elvonultan, majd együtt megbeszélve.
Higgadtan és nem csapkodva, szemrehányóan.
Szeretem a férjem, de nálam a hazugságra és a megcsalásra zéró tolerancia van. Ez az egyik. A másik pedig, hogy ő mondta, hogy megy nem akar már velem lenni.
Ezzel még fogok könnyen birkózni, hogy két gyerekkel egyedül maradok.
Válni akarsz? Nem szereted már a férjed? Nem akarsz ezért a házasságért kűzdeni?
Egyedül nem lesz könnyű két gyermekkel.
Az is lehet hogy semmi biszex, de a nőnek két férfi kell.
Gyerekekkel milyen kapcsolata legyen? Ne legyen, azt sem lehet
Azért a Karácsony elötti hirtelen elköltözés se semmi. Mondanám faragatlanság, hogy finom legyek
Ócska egy helyzet
Túl leszel rajta, az IDŐ a jóbarát ilyenkor
Nekem ez a lány azt mondta, hogy a testiség totál másodlagos. A személyiségbe szeret bele, és hogy az adott személynek "mije" van az nem érdekli. Volt hosszabb kapcsolata férfival is, nővel is.
Fura volt, én azt hittem ebben nagyobb szerepe van mindig a testi vonzalomnak. De nála, elmondása szerint hogy az adott személy férfi vagy nő nem számít. Ezért írtam, hogy tuti befolyásolja már maga az a tény, hogy ő nő és ezért a nem lényegtelen szempont párválasztásnál.
Én azt látom, hogy egy nőnek könnyebben megbocsátja a világ, mint egy pasinak. A baráti körömben van egy lány, most 36. Évekig élt együtt egy lánnyal, aki most boldog házasságban él a pasival, aki miatt elhagyta az ismerősömet.
És van egy másik eset, ott a barátnőm lánya - már egyetemista, de kb. 5-6 éve derült ki, hogy leszbikus. És a retardált barátnőm nekem zokogott a telefonban, hogy miért veri őt a sors, hogy mi lesz, ha ez kiderül?
A lány egyébként szép és okos - még mindig nem nőtte ki a szülei elvárásának megfelelően. Most a "bérlőtársa" a lány, akivel együtt él. És szerintem kb vele is ez lesz. Annyira meg akar felelni a környezetnek, hogy ő is férjhez megy, lesznek gyerekei, aztán majd lesz, ami lesz. 🫣
Nekem nem is a megcsalás része a legfurább.
Mert általában a megcsaló fél is keresztül megy egy lelki válságon ,,titkolózik, lelkifurdalás,töpreng hogy beszélje meg,,szóval idő.
De ez olyan volt mint akit elcsapott a vonat.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- Hogyan lehet feldolgozni a gyászt?
- Koraszülött baba elvesztése - hogyan lehet ezt feldolgozni?
- Eltérő fejlődésmenetű, SNI-s gyerekek szülei, érdekelne, hogy hogyan lehet feldolgozni azt, hogy a gyerekeink mások?
- Gyász feldolgozása hogyan lehetséges?
- Hogyan lehet feldolgozni?