Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan lehet egy ilyen megcsalást feldolgozni? fórum

Hogyan lehet egy ilyen megcsalást feldolgozni? (beszélgetés)

1 2 3
dec. 16. 14:37

Kedves FI!

Mi van veletek?

64. Regin_a (válaszként erre: 63. - Birebora)
dec. 15. 17:53

Apuka maradjon most kicsit távol és rendezze a gondolatait."

Igaz!

A férfiakat szereti? Ezt ki hol írta?

2 férfi egy nő, theresome

63. birebora (válaszként erre: 62. - Regin_a)
dec. 15. 17:44

Nem veszik. De én sem adnám szivesen egy olyan apának aki most jött rá, hogy a férfiakat is szereti. Ha nagyobbak lesznek a gyerekek úgyis megtudják. A családból is eljár a szája majd valakinek. Elég lesz akkor szembesülni vele szegényeknek.

Az anyukának nagyon friss az "élmény". A gyerekek sem értenek semmit. Apuka maradjon most kicsit távol és rendezze a gondolatait.

62. Regin_a (válaszként erre: 61. - Abigél121)
dec. 15. 17:28

Biztonságos-e , ha elviszi őket akár láthatásra is??"

Márhogy?? Gondolod beveszi a két gyereket ötödiknek a partiba

Ne izéjj már!

61. Abigél121 (válaszként erre: 23. - Gekd)
dec. 15. 16:16

Hát bizony szegény gyerekek/bár nem tudom mennyi idősek/mennyire értenek az egészből valamit??!Még felnőttként sem igazán érthető????

DE , hogy hiányzik nekik nagyon az érthető!!

A továbbiakban , mondjuk az ünnepek után , azt gondolom valami hozzáértőt kell megkérdezni:ügyvéd, orvos stb

Biztonságos-e , ha elviszi őket akár láthatásra is??

Persze tudom ehhez el kell válni, de sajnos itt nem kérdés: muszáj

Annyira furcsa a mentális viselkedése:szubjektív vélemény , de én félteném a gyerekeimet tőle. még ha az apjuk is.

60. Panna.33 (válaszként erre: 58. - Semleges)
dec. 15. 09:48

Igen, az ember önértékelésében okozhat ez zavart, mert megkérdőjelezi a saját nemiségének a piacképességét.

Pedig igazából nem az ő nőiessége bukott el, csak úgy érzi.

Itt az árulás a probléma, amit mindenki máshogy tud feldolgozni.

59. birebora (válaszként erre: 37. - Michelle.r)
dec. 14. 12:05
Nyilván.
58. semleges (válaszként erre: 57. - Panna.33)
dec. 14. 06:08
Hogy pasival is szexelt? Hát a fene tudja, nekem már nem lenne hozzá gusztusom. Van az a szitu amire nincs bocsánat. Szerintem.
dec. 13. 22:15

Nem gondolnám, hogy ez másabb, mint egy átlagos fellángolásos megcsalás.

Szóval próbáld úgy felfogni.

És igen, készülj, hogy adott esetben akár hoppn maradva visszaódalogna.

56. 55Judit (válaszként erre: 52. - PöttyösPanka)
dec. 13. 11:44
Nagyon tanulságos cikk. Mélyen magába szállhat mindenki, mélyebben értékelheti a kapcsolatát.
55. Ágio8405 (válaszként erre: 54. - Myra)
dec. 13. 11:10
Mielőtt hozzá mentél nem ilyen volt?
54. Myra (válaszként erre: 43. - Amaunet)
dec. 13. 10:53
Én is elváltam és egyedül neveltem fel 2 gyereket. Nálunk ilyen probléma nem volt, csak a kötekedő természetét nem tudtam elviselni, nyugalmat akartam. De egy ilyen férj és apa biztos hogy nem kellene soha. Egyszerűen undorító ez a viselkedés, mit tanulhatna tőle a gyerek? Inkább váljon el , még találhat szerelmet, szeretetet, megértést más karjaiban, de ha nem sikerülne akkor is inkább egyedül és becsületesen nevelje fel a gyerekeit, mint egy ilyen apával, sosem lennének boldogok, egyikük sem.
53. PöttyösPanka (válaszként erre: 51. - Michelle.r)
dec. 13. 09:01
Sapiofília is létezik, amikor valaki a másik intelligenciáját tartja szexuálisan vonzónak. Az emberek furák.
52. PöttyösPanka (válaszként erre: 47. - 55Judit)
dec. 13. 08:59
Na ez az. Sokat elárul annak az illetőnek jelleméről, aki elhagyja a gyerekét.
51. michelle.r (válaszként erre: 40. - Timycat)
dec. 13. 08:52
Én is hallottam/olvastam már erről. Nekem értelmeztetetlen, én nem tudok nőkhöz vonzódnak, akármilyen a személyiségük. Én férfihoz sem vonzódom szexuálisan pusztán a személyisége miatt. De elfogadom, hogy létezik a jelenség.
50. michelle.r (válaszként erre: 48. - Levarosbukta)
dec. 13. 08:49
Melyik hozzászólásomnak?
49. levarosbukta (válaszként erre: 43. - Amaunet)
dec. 13. 08:13
Te szerintem fordítva vagy bekötve, vagy direkt provokálsz. Már hogy fenébe kellene egy ilyen házasságért küzdeni??? Te képes lennél olyan férfival lefeküdni ezek után aki más férfival szexelt? A más nővel való szexet is nehezen lehet megbocsátani hát még férfivel. Mit kell ezen megmenteni? Miért maradna egyedül a gyerekekkel? Vannak szülei akik tudnak segíteni és idővel biztos vagyok majd neki is lesz új párja.
48. levarosbukta (válaszként erre: 35. - Michelle.r)
dec. 13. 08:05
Pont ilyen áthallása volt a hozzászólásodnak.
47. 55Judit (válaszként erre: 46. - PöttyösPanka)
dec. 13. 07:46

A probléma - mi szerint elhagy valaki valakit - sokkal mélyebben gyökerezik mint az elsőre látszik.

Most olvastam éppen az igaz szerelem 4 biztos jeléről: [link]

A cikk alján tovább olvasva: "Három jel hogy egymásnak vagytok teremtve a pároddal."

Én, és a gyerekem is el lettünk hagyva. Azt hogy én miért, megértettem. Hogy a gyerekem miért, azt nem.

dec. 13. 07:12
Nálam ebben a történetben nem is a megcsalás milyensége a döbbenetes. Akad ilyen eset máshol is. De az, hogy erre az a reakciója, hogy egyszerűen otthagyja az apai szerepét? Ez döbbenet. Ezt nem lehet az elfojtott szexuális identitásával magyarázni. Mi köze annak, hogy hova húz a farka ahhoz, hogy egy édesapa, aki felelősséggel tartozik a gyerekiért? A gyerekeket nem lehet csak úgy elhagyni, mert apuci szexuális kalandozásokba kezd. Nonszensz.
45. Amaunet (válaszként erre: 20. - Levarosbukta)
dec. 12. 20:35

Nem érted, ugye?

Miért érzek ezekben a felsorolt kérdésekben eleve elítélést?

Nem ismerhetjük a férj gondolatait, ahogyan a Fi. sem ismerte.

És igen, néha van, hogy az ember ki akar szakadni a szokott környezetéből, mégha erre nem is a szexuális identitása ad okot.

Át kell gondolniuk, hogy ezek után milyen lesz az életük. Külön-külön, elvonultan, majd együtt megbeszélve.

Higgadtan és nem csapkodva, szemrehányóan.

44. Gekd (válaszként erre: 43. - Amaunet)
dec. 12. 20:28

Szeretem a férjem, de nálam a hazugságra és a megcsalásra zéró tolerancia van. Ez az egyik. A másik pedig, hogy ő mondta, hogy megy nem akar már velem lenni.

Ezzel még fogok könnyen birkózni, hogy két gyerekkel egyedül maradok.

43. Amaunet (válaszként erre: 16. - Gekd)
dec. 12. 20:26

Válni akarsz? Nem szereted már a férjed? Nem akarsz ezért a házasságért kűzdeni?

Egyedül nem lesz könnyű két gyermekkel.

42. Myra (válaszként erre: 1. - Gekd)
dec. 12. 20:25
Hát ez kemény élethelyzet.De ne érezd úgy , hogy összeomlott a világ. Az első gondolatom az volt, ez az ember nem normális. Hát én se szeretném ha a gyerekek ezt tudnák és látnák amit az apjuk művel. Ne haragudj, ha csak simán megcsalt volna, azt meg lehet bocsátani , ezt nem.
dec. 12. 20:18

Az is lehet hogy semmi biszex, de a nőnek két férfi kell.

Gyerekekkel milyen kapcsolata legyen? Ne legyen, azt sem lehet

Azért a Karácsony elötti hirtelen elköltözés se semmi. Mondanám faragatlanság, hogy finom legyek

Ócska egy helyzet

Túl leszel rajta, az IDŐ a jóbarát ilyenkor

40. timycat (válaszként erre: 39. - Michelle.r)
dec. 12. 20:17

Nekem ez a lány azt mondta, hogy a testiség totál másodlagos. A személyiségbe szeret bele, és hogy az adott személynek "mije" van az nem érdekli. Volt hosszabb kapcsolata férfival is, nővel is.

Fura volt, én azt hittem ebben nagyobb szerepe van mindig a testi vonzalomnak. De nála, elmondása szerint hogy az adott személy férfi vagy nő nem számít. Ezért írtam, hogy tuti befolyásolja már maga az a tény, hogy ő nő és ezért a nem lényegtelen szempont párválasztásnál.

39. michelle.r (válaszként erre: 36. - Timycat)
dec. 12. 19:50

Én azt látom, hogy egy nőnek könnyebben megbocsátja a világ, mint egy pasinak. A baráti körömben van egy lány, most 36. Évekig élt együtt egy lánnyal, aki most boldog házasságban él a pasival, aki miatt elhagyta az ismerősömet.

És van egy másik eset, ott a barátnőm lánya - már egyetemista, de kb. 5-6 éve derült ki, hogy leszbikus. És a retardált barátnőm nekem zokogott a telefonban, hogy miért veri őt a sors, hogy mi lesz, ha ez kiderül?

A lány egyébként szép és okos - még mindig nem nőtte ki a szülei elvárásának megfelelően. Most a "bérlőtársa" a lány, akivel együtt él. És szerintem kb vele is ez lesz. Annyira meg akar felelni a környezetnek, hogy ő is férjhez megy, lesznek gyerekei, aztán majd lesz, ami lesz. 🫣

dec. 12. 19:50

Nekem nem is a megcsalás része a legfurább.

Mert általában a megcsaló fél is keresztül megy egy lelki válságon ,,titkolózik, lelkifurdalás,töpreng hogy beszélje meg,,szóval idő.

De ez olyan volt mint akit elcsapott a vonat.

37. michelle.r (válaszként erre: 33. - Birebora)
dec. 12. 19:45
Elég valószínű, hogy dugni járnak össze, nem családosdit játszani.
36. timycat (válaszként erre: 34. - Michelle.r)
dec. 12. 19:45
Nem lehet tudni, én pár hete beszéltem egy biszex csajjal és totál más, egyáltalán nem testiségi szempontból magyarázta el saját identitását, hogy ő hogy tud ide is, oda is vonzódni. Igaz ő nő és nem férfi.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook