Hogyan lehet bekerülni TV2 vagy RTL szórakoztató műsorába nézőnek? (tudásbázis kérdés)
azért azt jó ha tudod, hogy ezek egész napos felvételek a Dibiemnél, reggel 8-tól este későig tartanak, mert több adást is felvesznek egyszerre és végig ott kell lenned, akkor kapsz érte nézőként (tapsolóként) 3 ezer Ft-ot,
közben hosszabb szünetek is vannak, és nagyon kényelmetlen támla nélküliek a székek
Akkor a tapasztalatod hibás. Bocs!
Jegyet nem tudom, hogy hol lehet venni, lehet egyáltalán....
De a szponzorokon keresztül is be lehet jutni.
A X faktoron szponzorok által volt több ismerősöm (kollégáim, a barátnőm gyereke), én is mehettem volna, de én nem éltem vele. Az egyik szponzornál dolgoztunk és ott kaptunk jegyeket.
Fizetés nem volt érte, de elég gáz egy ilyen műsort nézni a helyszínen, mert nem lehet bevinni sem inni valót, sem enni valót, 6 órát ott kell lenni, csak a szünetben lehet elhagyni a helyünket és akkor meg kevés az idő elvégezni a dolgunkat.
Nem hinném, hogy ez a program egy gyereknek jó lenne, főleg ha kicsi, mert ugye ők nem biztos, hogy kibírják a szünetig evés, ivás, pisi nélkül.....
Mi voltunk sok évvel ezelőtt az RTL-nél játékforgatáson. Napilapban hirdették, és választani lehetett, hogy játékosnak vagy nézőnek szeretnénk. 4 főre szólt a meghívó.
Jól mondja jstefan, már biztosan online lehet csak jelentkezni.
Úgy tudom (tapasztalat), hogy ezekbe a műsorokba fizetett statisztákat alkalmaznak nézőként.
Beintenek nekik a kamera mögül, amikor tapsolni kell.
A te álmod az volt gyerekkorodban, hogy mindenkinek beszólogass?
Miért ne lenne érdekes egy gyereknek, hogy részt vehessen egy tv műsorban?
Gratulálok az álmaihoz.
Csak így tovább a lenini úton.
Kislányom nagy álma bekerülni egy kismenők vagy sztárom a párom műsor nézői közé.
Nem találok sehol információt.
További ajánlott fórumok:
- Vicces szórakoztató szavak, tájszavak
- Írjunk esti mesét a magunk szórakoztatására :) (folytasd mindíg 1 mondattal )
- Milyen szórakoztató (romantikus) vígjátékokat tudtok ajánlani ezeken kívül? (lista az első hsz-ben)
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?
- Sok nő milyen alapon várja el hogy a férfi szórakoztassa?
- Hogy lehet főiskolára, egyetemre bekerülni ha kb. 20 éve érettségiztem?