Milyen szórakoztató (romantikus) vígjátékokat tudtok ajánlani ezeken kívül? (lista az első hsz-ben) (tudásbázis kérdés)
Sok jó van és mindenkinek más a jó.
Nekem 8
Farkangyal,
Ez egy könyv: Lőrincz Tímea-Ágyak és vágyak
Romantikus, és nagyon vicces!
FIlm: AZ új Jennifer ANiston film, Nem jut eszembe a címe. AMikor eljátsza, hogy Adam Sandler felesége. Régen nevettem ennyit egy filmen. Ráadásul romantikus is.:))) Nálam most ez a favorit.
Hogyan veszitsünk el egy pasit 1o nap alatt...
Álmomban már láttalak
Grease
Holiday :
Két fiatal nő, két összetört szív. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A pasimentes vakáció nem a tervek szerint alakul.
szereplő(k):
Cameron Diaz (Amanda)
Kate Winslet (Iris)
Jude Law (Graham)
Jack Black (Miles)
Szerintem nagyon jópofa ahogy a két teljesen idegen világ magával ragadja a csajokat! :)
Másik:
Ház a tónál
Egy magányos építész beköltözik új lakásba, és a postaládájában egy üzenetet talál az előző lakótól. Ami több mint különös, hiszen a ház csak most épült fel, és ő az első lakója. A rejtély felkelti az érdeklődését, válaszol a levélre - és ahogy levelezni kezdenek, megkedveli az ismeretlen nőt, aki egyre többet árul el magáról... de sosem mutatkozik. Talán azért, mert nem is találkozhatnak: a nő és a férfi ugyanis ugyanannak a háznak a lakója, csak egy másik időben...
Szereplők: Keanu Reeves (Alex Burnham), Sandra Bullock (Kate Forster)
Nagyon szép aranyos és szép film! :)
Kiskarácsony mindenáron
Rengeteget lehet rajta nevetni és romantika is van benne.
Vizesnyolcas
Jim Carrey filmek
Hűha, ezután a lista után nem sok film jut eszembe. Talán a
Sejtcserés támadás
Haláli fegyver
Csonthülye
Kutyátlanok kíméljenek
Szerelem a végzeten
Még a páromnak is tetszett:
Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?
Nekem 8
Elvált nők klubbja
Eat pray love
Morning glory (ezt láttam utoljára. Nagyon jó)
Felkoppintva
Aranyhaj (rajzfilm)
Szerelmünk lapjai
Koszorúslányok
Barátság extrákkal
Szerelem kölcsönbe
Szerelem és más drogok
Levelek Júliának
.... :)
Édes kis film!Imádnivaló szereplőkkel!:)
Diane Keaton haláli nőci!
Egyszerűen bonyolult szerepel a listában, de a másik kettőért köszi.
Már a második szavazat érkezik a Minden végzet nehéz!-re :)))
Uhh..ez aztán a lista..:)
Esetleg ezek?
Egyszerűen bonyolult,Csajom apja ideges,nna és igen,a Minden végzet nehéz!
Jó filmezést!