Hogyan kell valakit szépen visszautasítani? (beszélgetés)
Már megbocsáss de nem fogok 24 évesen egy kb 45 éves korú, lepukkant hapsival randizni, akiről lerí hogy iszik, cigizik, és "barna" is.
Hogy miért árulták el? Nem tudom. Mikor mondta az egyik hogy "mondtam hogy ekkor és ekkor" mondtam hogy minek mondtad el... Erre mondta hogy hát most hazudjak? Ha bejön a boltba úgyis meglátja hogy itt vagy. Na mondom remek.
Nem kásakavaró vagy? Erről is indítottál már vitatémát.
Tele vagy problémákkal.
Lehet, hogy nagyon válogatós vagy. Randizz vele, lehet, hogy értékes ember.
De a kásakavarók miért árulják el, hogy te mikor vagy beosztva?
Szerintem nem kell magyarázkodni...
Nem és kész!
Ha van egy csepp esze,akkor vágja,hogy nem vagy az esete.
:)
Csak a gyűrűt el ne felejtsd felvenni,mert gyűrű nélkül elég nehéz menyasszonynak kiadnod magad.:D
Jó, majd ha szóba hoz valamit mondom hogy "Hát igen, a vőlegényem is mindig azt mondja..."
:D
Mondd hogy van barátod,vagy ha nagyon egyenes akarsz lenni,akkor csakis az igazat,h nem jön be.:)
Kegyes hazugság vagy a szívbemarkoló igazság.:D
Boltban vagyok eladó, és van egy férfi aki folyamatosan érdeklődik utánam, hogy mikor leszek műszakban, mikor dolgozom mert szeretne látni.
Igen, mindig azon nyafogok hogy nem érdeklek senkit, de ez a hapsi is hát finoman szólva nem az esetem. Megmondták neki hogy melyik napokon leszek én, és hány órakor. Ha bejön hogy rázzam le?
További ajánlott fórumok:
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- 6 hós babánál mindenképpen el kell kezdeni a hozzátáplálást? Kislányom 6 hós múlt, sok tejem van, szépen fejlődik, szeret szopizni
- Hogyan kell egy tortát szépen flambírozni?
- Cukrászok! Hogyan kell szépen bevonni marcipánnal egy tortát?
- Hogy kell a gesztenyét sütni, hogy szépen lejöjjön a héjja, ne maradjon szőrös?