Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell sütőben zsemlekockát készíteni? fórum

Hogyan kell sütőben zsemlekockát készíteni? (tudásbázis)


2011. szept. 18. 08:20
Pici olajon tepsibe teszed és meg forgaod többször,
2009. ápr. 15. 09:17
Ha sütőbe pirítom egy kis sót szoktam rátenni
20. d4ae7d0bb0 (válaszként erre: 13. - Aranka2)
2008. júl. 16. 13:37
Én is csináltam már így!Ez a legegyszerűbb módszer:)))
19. h.editke (válaszként erre: 13. - Aranka2)
2008. jan. 16. 17:17
Milyen jó ötlet! Köszönöm, ki fogom próbálni.
2007. nov. 12. 20:54
legjobb
17. 0148b688d6 (válaszként erre: 13. - Aranka2)
2007. nov. 12. 20:53
ez a legjob és legegyszerűbb módszer (sőt nem úszik a zsírban sem).
2007. okt. 15. 17:50
A zselmét kockára vágva , nagyon enyhén megkell piritani ,én sűtőben szoktam !
2007. jún. 2. 10:29
én vajon szoktam pirítani, serpenyőben :)
14. Aranka2 (válaszként erre: 13. - Aranka2)
2007. jún. 2. 10:12
Bocsánat nem ez volt a kérdés! Csak azért írtam le mert igy egyszerübb.
2007. jún. 2. 10:11
A szokott módon kenyérpirítóban készitem.Aztán kiskockára vágom! Tegnap is igy készült a zsemlegombóc.(kenyérből:D)
2007. máj. 27. 13:48
Én is úgy készítem mint "muci5". Nagyon finom és hamar kész van.
11. dobos
2007. ápr. 18. 18:23
kockára darabolom,serpenyőben megpirítom.
10. szimre
2007. febr. 17. 11:53

Bocs, hogy a kibic közbeszól:

én a zsemle- vagy kenyérkockát csak és kizárólag serpenyőben, csekély olajon, a nyílt gázláng fölött, folyamatos kevetés mellett csinálom.

(itt nem jöhet szóba a laza fröccs sem:)))).) Nézzétek meg a kiírt receptjeim között!

:DDDDD

2006. szept. 27. 10:45
Nekem mindig odaég abban a vacak sütőben, úgyhogy fel is hagytam vele. :(
2006. szept. 26. 19:54
Kenyér ből is lehet"zsemlekockát"készíteni.Felkockázod,és forró sütőben,de közepes tűznél,szétterítve megsütöd.Közben néha átforgatod.Én már zacskóban fagyasztottam is,és jó volt.
2006. júl. 3. 13:57
Hát szerintem csak egy-két napig tartható el.Frissen az igazi:)
2006. jún. 25. 21:36

Nahát, de jó, hogy ide bekukkantottam! :-D

Én is valahogy így voltam eddig azokkal a kockákkal, mint Te, Kleo. Így örülök, hogy leírtad, Muci, hogyan kell elkészíteni igazából a kenyérkockát.

És jó ötlet a kukoricapehely is!!! :-D

Ha egyszer többet, nagyobb adagot pirítok, akkor üvegben, vagy dobozban eltartható, ugye? Vagy ne is kísérletezzek vele? :-S

2006. ápr. 20. 21:18
Koszonom, a kovetkezo kremlevesemnel kiprobalom. :) Eddig vagy serpenyoben benaztam fel orat a 2 zsomlevel, vagy kukoricapelyhet tettunk a levesbe zsemlekocka helyett.
2006. ápr. 20. 17:48

nem szoktam izesiteni, foleg ne tenyel ra fokhagymat, mert amikor a f.hagyma kicsit megeg, akkor ad egy fura keseru izt!

bar ha belegondolok, akkor lehet nem lenne butasag miutan megpirult, atforgatni f.hagymas olivaolajon!

amugy en 5-6 osre szoktam felvenni a sutot, ez eleg meleg,majdnem full, de figyelj oda mert nem kell neki sok ido es maris ropogos!

2006. ápr. 20. 10:56
Koszi Muci, en is igy kepzeltem valahogy. No de mennyire kell forronak lennie a sutonek? Te szoktad valamivel izesiteni? Fokhagyma, olivaolaj, stb?
2006. ápr. 19. 22:31

en vekony szeletekre vagom a zsemlet, aztan a szeleteket felcsikozom, majd azokat apro kockakra apritom, es utana egy lapos tepsiben minel jobban szetteritem oket, elomelegitett sutoben egy kb 10 percet sutom, es kozben atforgatom a kockakat, hogy minden oldala megpiruljon!


hat szerintem valahogy igy...

2006. ápr. 19. 09:22
Hogyan kell sütőben zsemlekockát készíteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook