Hogyan kell megszerkeszteni az ilyen képet? (tudásbázis)
Ha ezt megtanulod használni, akkor a többit is tudni fogod :-)
Nem kell megijedni , le lehet tölteni nyugodtan az origo bázisáról.
Ezt minden .exe kiterjesztésű fájl futtatásakor, azaz minden telepítés kezdéskor kiírja. A tartalmazhat nem azt jelenti, hogy tartalmaz is - ebben az esetben a vírusirtódnak kellene bejelezni és blokkolni már a letöltést is. A hivatalos oldalról biztosan vírusmentesen tudod leszedni: photoscape.org/ps/main/download.php
de ha pl. az origo szoftverbázisáról szedted le, az is biztonságos, csak nem biztos, hogy a legfrissebb verzió.
A Picasanak van magyar nyelvű verziója. Pár pillanat alatt le tudod tölteni (a letöltés is könnyű).
Tudsz vele szerkeszteni fotókollázst, és tudsz gépelni a képre.
Hogyan kell megszerkeszteni az ilyen képet?
Előre is elnézést kérek, szeretném leszögezni, hogy a számítógéppel kapcsolatos dolgokban teljesen analfabéta vagyok. Írni, olvasni, képet feltölteni tudok, viszont szerkeszteni már nem. Több ismerősöm oldalán is láttam már akár ilyen „előtte-utána” fényképeket, vagy például olyat, amikor egymás mellé van szerkesztve az ismerősöm mondjuk egy éves, illetve a hatvan éves fotója. A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy kell? Milyen programmal, és milyen lépésekkel? Én is szeretnék csinálni egy olyan képet, ami három éve, illetve ami most készült rólam. A képek megvannak, már csak egymás mellé kéne szerkeszteni őket.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell fényképet szerkeszteni, formázni?
- Hogyan kell hozzászólásba és naplóba képet beszúrni itt a Hoxán? Köszi!
- Hogyan kell megszerkeszteni képekből és zenéből egy kis videót, klippet?
- Hogyan kell egy képet kicsinyíteni?
- Hogyan kell képernyővédőnek saját fényképet feltenni?
- Tud valaki segíteni, hogyan kell csinálni vasalható gyöngyökből képet?