Hogyan kell használni a Detergens sulfuratum sampont? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ma vettem a gyógyszertárban Detergens sulfuratum FoNo VI krémet, de nem igazán tudok eligazodni azon, hogy hogyan kell használni. A patikában azt mondták, hogy sampon helyett, felhabosítom, 3-5 percig rajtahagyom és leöblítem. Viszont neten utánaolvasgattam, és bár ezt nem találtam meg csak a gyári társait (FoNo VII), azokhoz nem ez volt a javaslat. Azt írják, hogy hetente kétszer kell használni az első két hétben, először hajat kell mosni és a nedves hajra kell felkenni a krémből majd leöblíteni és újra felkenni amit kb. 10 percig kell rajtahagyni. Két hét után pedig hetente vagy 10 naponta kell alkalmazni. A kérdésem az lenne, hogy akkor hogyan használjam, hogy jó legyen és ne tegye tönkre a hajamat?
Köszönöm előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Babe koszmó elleni sampont lehet-e akkor is használni, mikor már nem koszmós a haja?
- Lidl korpásodás elleni sampon helyett melyik sampont lehet még sikerrel használni?
- Mikrogyűrűs hajhosszabbítás után milyen sampont, balzsamot, hajpakolást lehet használni?