Hogyan jelzi a baba, hogy jóllakott? (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Esetleg nem ízlik neki az anyatej. A legkisebb fiam is 1040-nel született, és az első hetet kivéve úgy volt hajlandó csak enni, hogy félig álomba ringattam, és amikor márolyan álmos volt, hogy nem bírt ellenkezni, na, akkor kapta be a cicit, és evett. Ez ment majd 3 hónapos koráig. Akkor kezdett változni. Amit én vele kínlódtam, hogy ne legyen tápszeres!
Szóval, ne add fel, próbáld ki a lehetetlen dolgokat is, dobad el a szabályokat, és a megérzésedre hallgatva etetsd. Akármi kell is hozzá!
Menni fog!
Szia!
Anyatejcsizik is a baba?
Nem kellene neki tápszert pótlásként adni,akkor tedd cicire,amikor csak ő akarja!Attól lesz majd annyi tejed,amennyi neki kell!
Sziasztok
Van egy 8hetes kislányom és nem nagyon akar enni sajnos potlásként tápszert adok de nem nagyon akar enni mi lehet az oka a dokinéni azt mondta nem beteg segitsetek kérlek a sulya 4000garmmal születet és most 5230 garmm
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Hogyan lehet nem "görcsölni" rajta, ha nem jön a baba?
- Hogyan működik az örökbefogadás? Mennyire nehéz pici babát örökbefogadni?
- Ha elhagyom a kenyeret, ami nagyon hizlal akkor, hogy lakok jól, mitől lesz jóllakott érzetem? Mert a zöldségtől biztos nem, ugye?
- Karcsún és jóllakottan
- Hogyan lehet megtalálni valaki naplóját? Hol jelzi, hogy az illetőnek van naplója?