Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan ismerkednétek meg vele? (beszélgetés)
akkor nem is igazán tetszik :-)
Maradj a kocsiban az esti utolsó járaton!
Jó ,de most nem ez a lényeg,ne ezen veszekedjünk. Egy másik fórumon irták,hogy van ott villamos
Igaz, hogy rég voltam Egerben, de kötve hiszem, hogy azóta kiépítették volna a villamoshálózatot.
Hmmm ezért szar ügy hazudozni....:D
Hát szerintem...igen, Eger ott van. De villamos...na az pont nincs ott :DDDDDD
Hát szerintem nemcsak 3városba van villamos. Ott van még Eger is.
Azt mondod,hogy legyek rosszul a villamoson? És ,ha kihívja a mentőket? Azt nem akarom,meg akadályoznám a forgalmat és azt nem akarom
Esetleg leejteni a csipkes zsebkendot, netalan elajulni?
Bakker....ezt nem olvastam...most akkor felfedtem, hogy nincs mindenhol villamos??????? :(((
Talán már utaztunk ott villamoson. Hú de meglepő. :)
Jelzem az országban három városban van összesen villamos ;) és mivel azt mondtad: itt nálunk---ebből kiderült, hogy az bizony nem Bp :DDDDD tádááámmm! Varázslat!!! Maradt a másik két város.
Ők már minden városban villamosoztak.
Igen az . Honnan vagytok ilyen jól tájékozottak?? Én pl. nem tudom mi van Pesten!
Miskolc vagy Debrecen? :D mert azért mindkettőnél megállnak a villamosok egy kör után :D ki is szállnak jópárszor :D
Marad a kopogtatás. Meg egyszer csak lejár a műszakja. :DDDDD
Nálunk nincs igazi végállomás,fordulnak vissza szinte egyből,meg körjárat az egész...
Vagy mi.
Vagy te fülkén keresztüli ismerkedési módokat kerestél bammeg???
Igen kopogj be, vagy írták a végállomáson várd meg. Túl sok más variáció nincs.Mit nyavalyogsz????
Ez is igaz. Pláne ,ha nem is tetszem neki.
Az egy kicsit draga ismerkedesi mod;
Tudod, ki koltene penzt egy idegen pasira?!?!?!!?
És,ha nem tartja furcsának? :) Am nem rossz ötlet,csak látta már párszor ,hogy sosem veszek,így elég gáz lenne,nem?
Őszintén!
Menj el a végállomás végére, állj elé, köszönj neki és mondd, hogy szimpatikus, lát-e arra reális esélyt, hogy megismerkedjetek, mert benned felkeltette az érdeklődést.
Persze mindezt kedvesen, mosolyogva.
Aztán a reakciója sok mindent eldönt.
Mikor belépsz, mindig vegyél 1 jegyet nála. Erre egy idő után fel kell figyeljen.
További ajánlott fórumok: