Hogyan hízhatnék? (tudásbázis kérdés)
Reggelire: főtt krumpli, szalonna, kolbász, dinsztelt hagyma, kenyér-ha fér még, kis sajt, akkor azt is.
Ebédre: leves, kétszer második-ha szükséges kenyér, öblítéskênt desszert.
Ebéd után 2 órával egy nagy zacskó csipsz, kóla (kihagyható, ha kávét is iszol, nehogy EMIATT rosszul legyél) latte sok tejszínhabbal, nesquik kakaóporral vagy csokiöntettel a tetején. Meg lehet bolondîtani egy kis csokimaradêkkal (azt a 6 kockát ne kelljen már kidobni)
Vacsorára: ami ebédről maradt. Ha nem maradt, bármi jó lesz ami vész esetére megtalâlható a fagyasztóban: virsli, hurka, fagyasztott sültkrumpli, cordon bleu, rántott máj, maradék pörkölt, jégkrém...
3 kg-ot?:D
Úgy, hogy nem vagy "az a tipikus vékony csaj"?
Minek? Honnan hiányzik 3 kg?
Még beindul a hízás és nem 3, hanem harminc lesz belőle.:)
1-2 lusta nap és máris fent van 3 kg.
Ha nem zsírt akarsz felszedni, hanem izmot akkor a súlyzós edzés lehet a megoldás.
De nem 1-2 kilós súlyokkal.
Szeretnék hízni 3 kg-ot, de nem akarok elzsírosodni se szóval mellette fogok súlyzózni, de nem tudom hogy hízzak egyek többet vagy mi? 😂. Nem vagyok az a tipikus vékonyka csaj.
Meg én hízékony fajta vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?