Hogyan felejthetném el? (beszélgetés)
A fórum indítónak még nincs eléggé tele a hócipője, majd ha elege lesz végképp, akkor megoldja magától is. Addig pedig sokat fog szenvedni és addig mi tanácsolhatunk bármit, úgysem fog ránk hallgatni. Én is így voltam ezzel!
Miért sziszegsz?:D Te egy fiatal ember vagy, előtted az élet:)
Áh, ugyan, ne légy pesszimista, az az öreg taták illetve 70 körüliek sportja:)
Ha annyira akarta volna már rég járhatnánk de azthiszem ebből sose lesz semmi.
A szó igazi értelmében az, hiszen még nem jártok, csak tapogatóztok.A srác nyeregbe érzi magát, mert okos, de mint minden embernél lehetnek okosabbak is. Ezért is jók ezek a fórumok, mert tudnak segítséget kérni az emberek, és belefutni olyanba, aki okosabb, és tud tanácsot adni.Így már egálba kerülnek az észbeli képességek.
De ez nem induló kapcsolat.
Az én akarom az két olyan szó, ami nem fér meg egy olyan induló kapcsolatban, ahol két felnőtt ember ismerkedni kezd.Én szeretném....., esetleg.Van aki eltűri az én akaromot, van aki nem. Az okosabb emberek nem akaromoskodnak, hanem csak szeretnének.Az érzések kimondása mg jön magától idővel egy kapcsolatba, de az okosabb ember sosem kezeli gyakran az érzései kimondását.
Érzed a két szó közötti különbséget?
De nekem az kell, hogyha érez valamit akkor előjöjjön belőle és elmondja.
Már észre vett, hiszen 3 meghívásod is volt tőle:)
Igen, ez nagy szó LENNE, ha ezt mondjuk 30 év múlva mondanád, hogy igen, 19 évesen megtaláltam a nagy Ő-t és vele éltem le az életemet.....
Valamit kell tennem, hogy észrevegyen.
Szerintem meg az a nagy szó ha valaki 19 évesen azt mondja, hogy megtalálta azt az embert akivel letudná élni az életét. Tudom a mai világban egyik kapcsolat jön a másik után de nekem nem kell nála jobb. Én őt szeretem nekem csak ő kell.
Rossz taktika, ahol szív van ott nincs taktika, még egy skorpiónál sem:)
Szerintem 19 évesen hülyeség rögtön az első palinál leragadni. Tudom, hogy az első a nagy szerelem, de hidd el, jön még kutyára kamion! :) Lesz még sokkal nagyobb szerelem is az életedben!
jézusom...És ha a gyereked véletlenül nyilas lenne??? Jajjj....
Ugyan, hát írtad, hogy 3x is keresett, te állítólag szereted, most már ne kéresd magad:D
Ha eddig nem vett észre mikor mellette volna akkor ha most se vesz, hogy nem vagyok akkor nincs mit tenni.
Ne most játszmázz, arra később is ráérsz.Előbb legyen a tiéd, a játszma ráér, ne hogy lecsapják a kezedről:)
Lassab egy éve, hogy ehhez vagyunk szokva, hogy együtt vagyunk a legtöbbször. Eddig amikor hívott mindig rögtön ugortam neki de most nem. Akarom, hogy érezze, hogy nem mindig az lesz amit ő akar.
Akit 3x is hív találkozóra egy férfi, ott már van valami:D
Igen ha szereti de ha nem akkor az már más téma.
19 évesen az ember egy sziának is földöntúli módon tud örülni, attól az embertől akit szeret:D
A te korodban, az emberek szeretik a meglepiket:D Sőt, az pezsdíti fel őket:)
Tudod ami számodra meglepetés az nem biztos, hogy a másik ember is úgy gondolja.
Te mindent tervszerűen teszel? Spontán, hogy a másik embernek örömet okozz, meglepetést, arra nem gondolsz?:D
Élőbe a legjobb csevegni, ez tény. De hogy megbeszéljünk egy időpontot arra jó a net is.
Olcsóbb ez igaz, csak nem személyes, hanem rideg-hideg, semmit mondó. Még egy baráti kapcsolatba is kellenek a személyes impulzusok, hát még a te esetedben:)
További ajánlott fórumok: