Hogyan éreznéd magad, ha leszólítana valaki? (beszélgetés)
A vicc jut róla eszembe :
- Elnézést hölgyem, de ön annyira hasonlít az első feleségemre?
- Mikor vált el?
- Még nőtlen vagyok...
Leszólíthatna már valami jó pali
Általában apám korú, vagy annál is idősebb, nős csókák kezdenek ki velem
Engem nem szabad leszólítani az utcán.
A bátyám azt mondta, hogy az ismerkedős kedvű pasiknak az élettől is elmegy a kedvük, ahogy rájuk nézek:DDDD
Ezt nevezik talán tanulópénznek ?
Képzeld el , ha beléd rongyoltam volna. Ode lett volna a barátság...én szidtalak volna, hogy miért nem jeleztél, te leordítottad volna a hajam, miért nem tartottam be a követési távolságot.
ráadásul pasi volt...
de a pénzt zokszó eltette és szemet hunyt...
cetlit persze nem adott róla...
én meg nem okoskodtam.
de elgondolkoztató történet ez 2021 őszén
Engem utoljára egy rendőr szólított le az Emke környékén, rosszallotta, hogy nem indexeltem a jobbra fordulásnál...
Kérdezte: na most akkor én magával mit csináljak?
Én ezt a közeledést udvariatlannak tartottam tőle...-)
:D
A férfiak, ha akarnak bárhol ismerkednek. Rtg-re várva kért randit egy srác. Repülőn ismerkedett egy másik.
Ha nem lennék férjnél, akkor nem venném rossz néven. Kivétel a tolakodó, akaratos alakok.
Évekkel ezelőtt a Balaton parton szólítottak le, beszélgettünk, ittunk egy italt. Nem lett belőle semmi. Szerintem a pasi sem gondolta komolyan, mert tett egy viccelődő megjegyzést arra, hogy mit kéne nekünk kettőnknek csinálni egymással.
A férjem is így szólított meg ,hogy ismer.
De ő valóban ismert,csak én nem emlékeztem rá.
Bevásárláskor, ha odajönnél mit ajánlanék, mit vegyél.
Buszon, leülhetsz mellém, szembe stb. ? Aztán már rajtad múlik, hogy kezded meg a társalgást. Te is suliba, dolgozni mész? stb. Könyv van a kezemben? Bocsánat, hogy megzavarlak jó ez a könyv, valakinek szeretnék a szülinapjára meglepetést. De volt olyan is, hogy azt mondta valaki , annyira kedves arcom van, nem innék-e meg vele egy kávét? Telefon: Megbízható a készülék, ajánlanád?
A férjem anno úgy szólított le, hogy szia "Éva" , de régen láttalak. Mondtam, én nem ismerem őt. Ő csak mondta és mondta, hogy ne haragudjak, de nagyon hasonlítok és esetleg nem lenne kedven beülni vele egy presszóba. Oké, ha most nem, akkor valamikor találkozhatnánk? Akkor leráztam, de 1/2 év múlva újból találkoztunk és mondta, már ismerjük egymást. :D
További ajánlott fórumok:
- Csajozási, utcai leszólítás...
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Mit tennél ha ugy éreznéd, h. a párod nem teljesen őszinte veled, viszont ha próbálsz erről beszélni akkor nem érti mi a bajd?
- Mit tennél, ha párod kedvenc társaságában nem éreznéd jól magad?
- Mit tennél, ha azt éreznéd, hogy nem kedvelnek a munkatársaid?
- Te hogy éreznéd magad?