Hogyan beszéljem meg vele?... (beszélgetés)
Szia! Nagyon sajnálom:( :(
Lehet,hogy ezzel a kérdéssel újabb bántot okozok neked(nem ez a szándékom),de lehet,hogy így könnyebb lesz eltávolodnod tőle..
Nem lehet,hogy a baba elvesztése inkább csak ürügy volt neki a szakításra?Hogy ez a kapcsolat már korábban elfáradt,de a baba,akit mindketten szerettetek volna,együtt tartott volna titeket?
Vagy:B verzió:depresszioós lett az embered.Akkor van az,hogy a másik fájdalmával sem képes törődni,hanem teljesen magába fordul.
Mit tehetnél? beszélgess hasonló sorsú nőkkel,akik elveszettéka kisbabájukat,mert mégiscsak ez mosta fő bveszteség,amit fel kell dolgoznod.
és imádkozz,ha csak egy kicsit is hiszel istenben,hogy adjon neked erőt,és reménysugarat az életedhez,hogy rájöjj,merrre tovább.
Olvassa el azt, amit itt leírtál.
Nagyon normális, egyértelmű szöveg.
Ha ebből nem ért, hát........ akkor...?
Nagyon sajnálom:(((
Talán ha egy darabig egyedül lesz,letisztulnak a gondolatai,csitul a bánata,..újra keresni fog.Talán be is látja h nem tehetsz semmiről.(baba elvesztése)
Ne csinálj semmit,várj.Lehet h tényleg belefáradt az egészbe,mert hisz régóta akartok babát,végre lett,..aztán mégsem.Sok lehetett ez,és ő nem volt elég erős lélekben.Nem tehet róla ha ezt érzi.De arra is készülj fel,h lehet,vége a kapcsolatnak.Nem bír el többet.(ez olyan lehet,mint amikor fogyatékos baba születik és az anyukák egyedül maradnak.Bár sosem értettem ezt meg,de a dolog létezik)Kívánom,hogy légy boldogabb!
"Mint pl a kevesebb szex, viszont mindenmást nyújt pl anyagilag, család stb stb. Erre gondolom rám célzott.."
Ha valamiben többet nyújt a pasid, mint te, akkor neked más területen kell többet nyújtani, máshogy ez nem megy. A fenti esetben, ha a felelősségeket, az anyagiakat stb... a férfi visz a hátán, akkor bizony van rá esély, hogy nem fog még a szexben is ugrálni neked, hanem az lesz amit ő akar. Ez így természetes, mindenki azt kapja vissza, amit ő nyújt.
Ha neked ez nem tetszik, akkor vádaskodás helyett próbálj meg minden más téren ugyanannyit letenni az asztalra, mint ő.
És hiába cseréled le másra, olyan ember nem lesz, aki mindenben téged fog kiszolgálni, egyoldalúan.
Inkább tarts önvizsgálatot és próbálj meg társként viselkedni, a kezdetben feléd irányuló tiszteletet megtartani, ne a másikra támaszkodj, ne szívd el az energiáját, jelentsen neki pluszt az életében az, hogy vele vagy, ne visszahúzó erőt, és akkor lehet, hogy majd társként tekint rád, boldoggá akar tenni és kinyal majd rendesen, nem pedig csak elveszi, ami neki jogosan jár, aztán meg a fal fele fordul.
Próbáld meg kicsit öszeszedni magad,és beszélgessetek! kérdezd meg,hogy szerinte mikor kéne próbálkoznotok a következő baba "összehozásával".Az erre adott válaszából sok mindennek ki kell derülnie.
Pontosan így tedd fel a kérdst:SZERINTED MIKORtól kéne próbálkoznunk a következő baba életre hívásával?
NE azt kérdezzd,hogy pl:te is szomorú vagy? vagy:de akkor összeköltözünk novemberben?stb.
Mindkettőtöket megviselt az elvesztett baba.Ő talán nem akarja kimutatni,hiszen az nem férfias.Közben belül ő u.úgy szenvedhet,mint te. Őneki is szüksége lehet arra,h mellette legyél.Nem csak a nőket kell vígasztalni!Ne várd,h ő legyen az erős és mellette te nyugodtan szomorkodhass!Lehet ő éppolyan törődést várna tőled.Beszélj vele a babáról,az érzéseidről,mondd h tudod neki is mennyire fáj.Érezze h ez közös bánat,amit közösen kell feldolgoznotok.Mindketten elvesztettetek valamit.Vígasztald te őt!Cserélj most szerepet,gondolj arra,h ő u.azt érezheti amit te.
Persze nem biztos h ez van nálatok.Ez csak 1 ötlet.De számtalanszor tapasztaltam,h hasonló esetben mindenki az anyuka körül ugrál csak,...szegény ffi.meg kinek sírja el a bánatát?
Kívánom,h rendeződjön a kapcsolatotok!
. Mindenki keresse meg a "foltját"
Ez a nagy igazság!
Jókat mára, én Lhuzok
:)
Az én tapasztalatom szerint azért lehet irányítani, persze nem minden pasi tudja, meg gondolom nem is akarja, vagy nincs is igény hogy tovább bírja
Én nem tudnék egy olyan pasival lenni, akivel nagyon eltérőek az igényeink, ennyi. Mindenki keresse meg a "foltját" és ne sajnáljon lelépni egy olyan mellől, aki nem a "foltja", mert abból jó nem származik
Azért kúrtok fűvel fával,.."
Az egy más téma
Adva van a férfi mentalitással, akár tagadjuk akár nem
érzékenyen érint a téma."
Engem????
Egyáltalán nem, a net félhomályában miért ne mondanám el ha igy lenne, nem ismer senki
Semmi gondom nem volt életemben a szexxel, igaz süldősrác koromban gyorslövetű voltam, de ezen is segitett egy csaj, aztán elmúlt
Irtam, kérdezetm
rendben van-e minden az "illatával" a szőrzetével
Mert lehet ez is a gond
Ha nem , akkor meg többezer nő van aki nem szeret szopni, rugjuk ki?
Volt egy "nagypofájú" b.nőm
Amikor oralitásra került a sor , bizony maszatolt csak
Rugtam volna ki ezért?
Max. a csuklójára ólomvizes borogatást kellett tenni :)
Végigolvastam, azért irtam amit irtam
Nem volt többezer nőm életembem. Ami volt elég volt, hogy véleményt mondjak.
Dehogynem, éppenhogy nagy tornázást vártok, illetve akkorát hogy a nő is kielégüljön
Ez ugyan rendben is van. De mi a helyzet ha ez nem megy de a szerelem meg megvan?
Dobd ki, rugd ki, keress másikat!
Ilyen egyszerű szerintetek
Öreg farok vagyok már, nem tudok akkorát és annyit tornázni mint 30-40 évesen
A b.nőm elég sportos még, akkor rugjon ki?
De folytatom
A nők mindent megteszenk a mellül növelése, vagy éppen a kisebbitése miatt
Mindent megteszenk hogy hizzanak, fogyjanak.
A férfiak nem tudnak megtenni semmit, mert nincs gyógymód hogy valaki keféljen heti 10-et és nincs gyógymód hogy megnövessze a farkát 20 cm-re, vagy "visszatartsa" magát fél óráig
Te mit ajánlasz ezeknek a férfiaknak, mit csináljanak?
Nem a kor a lényeg, hiába éltél 60 évet, ha dugtál életedben 10x, azt is egy nővel. Csak egy példa, neeem kell magadra venni. ;)
Másrészt, nem vár el senki nagy szexet, mondom, hogy olvasd végig a hozzászólásokat, de főleg értsd meg a topiknyitó problémáját.
Harmadrészt, ki szeret a hátán feküdni? :D
A topiknyitó barátjával ellentétben nekem lehet nagy a szám :)
különösképpen hogy megértem pár évtizedet és tapasztaltam egyet s mást
Itt viszont zömében azt olvasom , hogy a nők elvárják a marha nagy szexet, "hagyatt fekszem oszt tegye a dolgát", de hogy irányitsák vagy megbeszéljék a helyzetet azt nem
Kinek mi jó, találja ki a férfi!
A topiknytó tanácsot, véleményt várt
Erre kapott olyat, hogy rugd ki
A nagy szád mellet nem beszélsz okosságokat :)
De kellett ragadni, mert a szinte a legjobban irritált a kommented
Tehettem volna ugyan , csak ugy hozzászólásképpen is
Gondolod hogy az illatoddal , a szürzeteddel minden rendben?
Lehet hogy szerinted igen, lehet hogy neki meg nem, csak nem teszi szóvá
Ha meg hamar kielégül, bemész a gyógyszertárba és veszel egy tubus lidokain kenőcsöt, megkened a farkát, reggelig fog kefélni és úgy fogod lelökni magadrol, hogy ne kinozzon már
Csak ne szopjál mert elzsibbad a szád :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fussunk le 5 km-t?! Hathetes edzésterv kezdőknek. Fogyjatok velem május 2-től!!
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?
- Mikor végre megnő a hajam, mindig rámjön a vágassukleee mánia, aztán, ha levágják, nem tetszik. Hogy beszéljem le magam most a fodrászról?
- Hogyan beszéljem meg a lányommal a gondokat?
- Kivel beszéljem meg?