Hogyan becézed a szerelmed? (beszélgetés)
Kicsi
Kicsim
:)
Rosszabb, mint az Apjuk?
Egyébként minket ez emlékeztet egy idős házaspárra. Ők apjuknak és Anyjuknak hívták egymást Először mi is nevettünk rajta, de aztán láttuk a nénit a bácsi halála után. Addig olyan életvidám volt, a férje halála után meg egy teljesen megtört asszony lett. 56 évig éltek együtt szeretetben és megbecsülésben. Ezzel a becézéssel többet mondtak egymásnak, mint bármi kedveskedő szóval. A férjem azt mondta, hogy szeretne pár évtized múlva ilyen házasságban élni, és ez csak rajtunk múlik. Innen ered, hogy így hívom. És ő ezt szereti.
Miért nem?:)
Én igen. A volt párom szerint a becézés is egy simogatás, csak szóban történik:)
Na,nálunk nem nyerő a túl "nyálas" becézés,ezért marad a "szivem".Ő néha használja a "kicsim"-et és slussz.
A hideg rázna ki ha nekem pl.Őt "nyuszkó"-nak,"Mackókám"-nak vagy hasonlónak szólítanám.De fordítva is igaz,vagyis ha engem mindenféle "cicus"-nak meg hasonlónak nevezne...hát leordítanám a haját. :)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Ki volt az első szerelmed?
- Költöznél kis "faluba" barátod / szerelmed miatt?
- Hosszú, biztos kapcsolatból hogyan lépnél ki az új szerelmed miatt?
- Neked hogyan esne, hogy miközben a szerelmed Téged simogat, szeretget, a volt barátnőjéről mesélne?
- Neked van plátói Szerelmed?