Hogyan barátkozzak valakivel, akiről tudom, hogy a barátom vette el a szüzességét? (beszélgetős fórum)
Én inkább az kérdezném meg, hogy "együtt maradjak-e a pasimmal, aki beszámol róla, hogy kivel feküdtle..."
Úristen..
Amúgy milyen már, hogy a pasi odasúgja a barátnőjének: látod azt a csajt, megdugtam őt is, én voltam neki az első.
Nagyon gáz.. 😂
Komolyan, mint egy óvodás.
Mi a búbánatnak barátkoznál vele?
Hát igen, ismétled önmagad....
Na szép vasárnapot! :)
Szerintem egyiküket sem nagyon kavarna fel, ha baráti látóterébe kerülne, akivel 20-30 éve először szexelt :P
Ha meg minden alkalommal azt irom, hogy a baratom, akkor az a baj, hogy mennyit ismétlem önmagamat. En unatkoznek vagy te?
Egyszer a párod, aztán a barátod, utána meg srác...
Szerintem hazudgálsz'.
Gondolom uncsi napjaid vannak, hogy ilyen sztorit kitalálsz.
Jelen esetben nem dicsekedni akart, mert kiborultam, hogy mi ez köztük, mert nem igaz, hogy nincs semmi, s akkor szólta el magát.
A párod nem egy gentleman,inkább egy dicsekvö paraszt.
Nem is tudnál őszintén beszélgetni ezzel a személlyel, barátnő úgyse lenne... legalábbis én biztos nem, mert ő jár a te fejedbe is, hogy a barátod miért is feküdt le vele? Vagy miért mesélte el.. Később meg el szólod magad és majd áll a bál.. Vagy kérdezz rá, miért érdekli a te barátod? Miért kérdezősködik...
Engem nem igen érdekelnek az előző nők, és a férjemet sem az előző pasik.
Tudjuk, hogy ki kicsoda.
Ha nem én kellek menjen;)
De nyilván azért vagyunk együtt, mert nem más kell.
Ha nekem valaki benyög bármit, én lazán mutatom az utat. Én az első vagyok és nem a sokadik a sorba, és ebben nem lehet változás. Én nem vagyok hajlandó ilyeneken agyalni. Tartom magam annyira jónak, sőt!, hogy ne kelljen;)
Önbizalom!
"Hogyan barátkozzak valakivel..."
Nem akarsz te barátkozni. Amit jegyzem meg jól is teszel. De akkor minek ez az egész?
Értem, ez így rendben is van, csak így nem barátnő, hanem egy ismerős csaj.
Semmi köze hozzá, azért nem mondtam el. Érdekelt, hogy hogy reagál, mivel tudta, hogy beszélgetek a sráccal, s mindig kiváncsiskodott, hogy még beszélünk, miről szoktunk beszélni, még ír nekem. Éreztem, hogy valami van, amit nem mond el, mivel túl érdeklődő volt.
hagyd a francba, ne vezéreljen a kiváncsiság hogy mit akar a pasidtól. ugyis tudod.
Nem barátkoznék azzal a csajjal. Meglehet, hogy a veled való barátság ürügye alatt akar közelebb kerülni barátodhoz. Még mindig vissza akarja szerezni magának. Leépíteném ezt a csajt. De meglehet, hogy a barátot is.
Részedről nem fair, hogy nem mondtad el, hogy a barátod. Miért nem mondtad el neki?
Akkor miért is akarsz vele barátkozni?
A csaj kicsit bekavart, mivel látom rajta, hogy akar valamit a barátomtól, mivel folyton róla beszél, s rákérdeztem a barátomnál, hogy most komolyan mi van közte meg a csaj között, s akkor mondta el.
Nem volt szép a barátodtól, hogy ezt kikotyogta.
Bennem rögtön felmerülne a kérdés: a mi intim kapcsolatunkról is ugyanilyen nyíltan beszél másoknak???
Leépíteném azt a barátságot. Gondolom nem mélyült el még annyira, hogy ne lehetne hanyagolható.
Nézd benne az embert, ne egy két lábon járó puncit.
Már ha barátnő akarsz lenni úgy igazán ..
Van egy mondhatni új barátnőm, akiről elmondta a párom, hogy ő vette el a szüzességét. A csaj nem tudja se azt, hogy együtt vagyok a sráccal, se azt, hogy elmondta nekem ezt a srác. Ezek után azt se tudom hogyan tekintsek rá.
További ajánlott fórumok: