Hogy tudok jelszót tenni a netemre? (tudásbázis)
A routert úgy kell megresetelni, hogy van rajta vagy egy kis reset gomb, vagy egy kis mélyített gomb, amit egy tollal be lehet nyomni. Ezt kell nyomvatartani olyan 5-10 mp-ig. Utána minden beállítást "elfelejt", és elvileg a jelszó visszaáll a changeme-re.
Ezek után be kell lépni ugyanúgy a felületén a [link] az admin/changeme párossal, felhívni a szolgáltatót, és ők majdmondják, hogy a nethez mit állítsál be.
Utána ha a net megvan, be kell menni a Wireless menübe, és ott megfogd találni a lap alján, ahol meg tudsz adni egy wifi jelszót. így fog kinézni a menü:
itt alul kell majd wifi jelszót beírni.
mármint hogy a routeren van egy valahány jegyű szám, és az látszik a gépen a hálózat nevénél?
ha mindenféle jelszó nélkül tudtál a másik géppel csatlakozni, akkor bizony nincs titkosítva
tehát valahogy be kéne lépni ebbe a routerbe, és titkosítani
mindenütt azt írják a neten, hogy ebbe a routerbe az admin changeme párossal lehet belépni.. biztos nem gépelted el?
próbáld meg az admin és üres jelszó párost is, valamint az admin-admin-t is . mmint admin felh.név és szintén admin jelszó
több ötletem nincs, ha egyáltalán nincs meg a jelszó, akkor meg kell resetleni a routert, de akkor valszeg megint fel kell hívjátok a szolgáltatót.
akkor lehet be sincs kapcsolva a wifi
ha te üzemelted be akkor egyszer már beléptél, igaz?
vagy csak kivetted a dobozból, bedugtad a konnektorba, és már ment is?
A "mi" az kit takar? Valakinek tudnia kell a router jelszavát, mert az alapértelmezett jelszavak nem működnek. Magyarán el lett állítva, tehát "ti" állítottátok el.
Nem írtátok fel a papírjára vagy valami fájlba?
A te géped egyébként zsineggel vagy zsineg nélkül kapcsolódik a routerhez?
admin és password páros se jó?
ha ezek nem jók, akkor aki üzembe helyezte a cuccost, megváltoztatta a jelszót
tudod, hogy ki volt?
próbáld meg azt is hogy
admin
password
hátha ezzel be tudsz lépni
a jelszót mikor beírtad, akkor ilyen csillagokat vagy pöttyöket írt abba a dobozba?
és amikor rányomsz a loginra, akkor eltűnik a dobozok tartalma?
már persze csak sejtem, hogy kéne lenni két doboznak az oldalon, mert leírni nem vagy hajlandó, hogy mit látsz a képernyődön !
talán kicsit többre mennénk, ha nem 1 szavas válaszokat adnál...
figyi van két doboz az oldalon
az egyikbe a felhasználónevet kell írni, a másikba a jelszót
próbáld ezt:
fölsőbe írd azt, hogy admin
az alsóba hogy changeme
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok bejutni a freemail-embe ha nem tudom a jelszót és nem adtam meg mentő kérdést?SEGITSÉÉÉÉG!!!!
- Mit tudok csinálni, hogy a gépem a nevem és a jelszót ne jegyezze meg?
- Jelszóval védett fájlt ki tudok csomagolni ha nem tudom a jelszót vagy felejtsem el?
- Mit tudok tenni, ha letiltott a Huawei X3 telefonom és a jelszót sem tudom?
- A Facebookra nem tudok visszamenni, mert a jelszavamat nem fogadja el. Új jelszót kérni nem tudok, mert az e-mail címem megszűnt.Mit tegyekí
- Hogyan tudok Facebook-on új jelszót kérni?