Mit tudok csinálni, hogy a gépem a nevem és a jelszót ne jegyezze meg? (tudásbázis)
Firefox-ban: Eszközök-Beállítások-Biztonság-Jelszavak. A pipát el kell venni a Webhelyjelszavak mentése négyzetből. Ennyi.
Ha valakit még érdekel itt a kérdésre a válasz
Tools(Eszközök)/Options(Beállitások)/Security(Biztonság)Saved Password(Mentett jelszó)
firefoxom van, de mikor megkérdezte h megjegyezze-e, akkor kiválasztottam, hogy ezen a webhelyen soha:(
Véletlenül nem firefoxod van? Ott ha egyszer beállítom amikor először beléptem, megkérdezte, hogy megjegyezze e. Azt jelöltem igen. Azóta egy gombnyomás és beír mindent. A hoxán meg ha bejelölöd hogy maradjon bejelentkezve, akkor egyből bejelentkezve hagyja a hoxát, hiába lépsz ki. Bár neked az előbbi a problémád. Nem tudom egyébként :D Most biztos szidjátok a fejem...hogy irtam...:)
megcsináltam igy is de ugyanaz
a tools-ban csak itt van hasonló de semmit nem változik clear private data
Próbáld,ahogy én írtam,mert neked a hoxa a lényeg.Lépj ki.Aztán be
De minden mást se legyen kipipálva,ne legyen kipipálva semmi.
nincs kipipálva az automatikus bejelentkezés
Álísd be azt amit mondtam,akkor tuti nem fogja már megjegyezni.
sajnos sehogy sem sikerül, egyből teszi be egy ok és máris az oldalon lehet bárki:( nem szeretném:(((
Itt nem kell olyan messzire menni,a hoxán elég,ha itt balra kilépsz,és utána bejelentkezel,de az automatikus belépésnél kiveszed a pipát.
Eszközök,beállítások,adatvédelem.Ott ha bármi ki van pipálva szedd ki.Rámész hogy ok.
Töröld le a cookie-kat. Utána ezt befejezi.
Az általad használt böngészőben rákattintasz a menüsorban hogy Tools (magyarul azt hiszem eszközök), delete browsing history, (előzmények törlése) és a felugró ablakban hogy Delete all, (mindent töröl), és utána elvileg jónak kell lennie.
Vagy belehet állítani hogy eleve ne jegyezze meg.
Itt a hoxa adatlapon a munkahelyi gépem egy kattinásra teszi be a nevem és a jelszavam, mit tehetek, hogy ezt megszüntessem? Nem tudok maradni de várom a segitségeteket. Köszönöm!
Először is le kell törölni a cookie-kat, ha már megjegyezte,azért, hogy elfelejtse. Utána pedig mindenhol felajánlja majd a gép, hogy megjegyezze e a jelszót, és te azt választod, hogy nem. :)
Mit tudok csinálni, hogy a gépem a nevem és a jelszót ne jegyezze meg?
További ajánlott fórumok: