Hogy szálljak ki a lottózásból? (beszélgetés)
S még benne van a pakliban,hogy azért hagyom abba , mert a héten telibe találtam ....:-)
boldoggá tesz, folytathatod is.
Tartsd meg azokat az állandó számos szelvényeket, amiket fejböl tudsz. Az úgyis mindig kísérteni fog, hogy mi van ha...
A többit redukáld heti 1-re vagy alkalmatlankéntira.
Amúgy ha boldoggá t
Azt hiszem , megvan , hogy , hogy szállok ki....ma vettem lottót 3160 ft értékben ...tegnap ott hagytam egy cipőboltban egy cipőt 60 % -os akcióba . Nem emlékszem pontosan , de az is annyiba került volna kb... ennyi..
Pedig igaza van! Csontsoványnak a lottózás ad örömet és nem a pénzosztogatás másoknak. A kettőt összemosni tényleg blődség.
Akkor nincs probléma. Bár a kérdés felvetődött benned, csak zavar valamennyire.
Köszönöm a hozzászólásokat. Nyugott lelkiismerettel lottózom. Ennyi belefér. 2016 október 8. Óta nem vettem sorsjegyet. ( volt, hogy annyi sorsjegyet vettem ,amennyi pénz volt nálam ). Úgy , hogy elfogadom , hogy a hatoson sem nyertem. Van fedél a fejem felett,s vacsorázni is tudtam .
Arról nem beszélve, hogy ezzel ott az esély, hogy nyerhet de legalább az árát visszanyerheti.
Ha bagóznál sokkal többet elfüstölnél. Napi egy doboz cigivel havonta 60 ezer forintot dobnál ki az ablakon. Na most mondd már mi az a csekély 15 eFt? Főleg ha nem ennél többet nem áldozol be továbbra sem.
Én is online játszom, de nem lottót hanem sorsjegyet. Feltöltök egy ötöst és beosztom. Van amikor hetekig nem jut eszembe. Aztán arra gondolok óóó nekem elég lenne csak egy kevéske 20 milla és lefogyasztom az összeset. :)
Szerintem jobban járnál ha be tennéd egy borítékba, és év végén meg lenne belőle az egész család ajándéka.
Egyéb kevésbé káros függőség gyakorlása
Próbáld meg azt gondolni, hogy a lottóval meglopnak minden hónapban. Mert a függőséged miatt ez történik. Ellopják tőled azt a pénzt és nem kapod vissza, hiába hiszed. És soha többé nem szabad megnézned a kihúzott számokat.
Jesszusom,,,, a játékszenvedélyt meg az adakozást, hogy sikerült így összehoznod?
Vagyis, hogy kerül nálad a csizma az asztalra?
Ég és föld a két dolog.
Ez mekkora hülyeség így ebben a formában, már ne haragudj.
Akkor ezek valamelyikétől, vagy mindkettőtől szabadulj meg!
Sehogy. Ha örömet okoz és megteheted csináld.
Ha már mindenképp el akarod költeni azt a pénzt, próbálj helyette adakozni. Gondolj beteg gyerekekre, kórházakra, esetleg menhelyekre.
Ha lenne havi 15 ezer forintom lottóra, szerintem a következőt csinálnám: vennék heti egy vagy két lottót belőle a játék izgalmáért, a maradékot pedig félretenném. Éves szinten ez több mint 100 ezer Ft nyereményt jelentene...
Ez mennyire elrugaszkodott ötlet? Mert szerintem így a lottó is megmaradna, meg a pénzed is, és kisebb lenne a függőség. Aztán később lehetne ritkítani havi kettőre, vagy hogy valami ünnepre veszel, pl. a születésnapodra, máskor meg nem...
En is tarkon vaglak, es illene megismerned!
Csak egy lottoszelveny a hetre.
Az apam is meg tudott orulni. Ha harom gyerekkel ment a postara, akkor negyet vettunk.
Az en apamnak az segitett tartast adni, hogy segitett egy falu vegen a nagybatyamnak. Egy 50 eves eves piasnak, akit "kirugott" az anyja a volt feleseg utan.
"Ha tudsz jozan maradni". Tudott. 21-22 evre ra halt meg.
Nem veszek rendszeresen lottót ,csak úgy megértésre X havonta. Nincsenek állandó számaik, csak rábökok valamelyikére ès ixelem.Jokert viszont mindig kèrek,mert rosszul esne ha kihuznak ès nem lenne.
Na, de kávé Marlboro nélkül???
Hátakkormeg? Nincs gond. Legyen szerencséd!
Köszi. Valószínű az is a baj ( nem akarok nagyzolni ) , hogy megtehetem .. Nincs gyermekem. Nem költök felesleges dolgokra .csak a lottó...
Ügyes vagy.
Szerintem lottózzál meg puttózzál nyugodtan. Nyilván nem éhezel emiatt.
További ajánlott fórumok: