Hogy segíthetnék a barátnőmnek? (beszélgetős fórum)
Egyszer randiztak és már szeretlek? :D
Ilyenkor az jut eszembe, hogy mivel a nő tette ki, nem a pasi, tudta, hogy a barátnőd meg fogja nézni, és direkt csinálta. Ennyi erővel bárkit megkérhetek, hogy csináljunk egy szelfit, felnyomom és aláírom, hogy szeretlek, oszt kész is. Erre nem adnék.
A pasitól is megkèrdezném, hogy mi ez, pl az is lehet, hogy letagadja. Ebben az esetben elküldeném a csajnak, hogy tudja, hogy szerelme tárgya letagadja őt (ennyire phöcs), a pasinak meg megmondanám, hogy szólhatott volna előbb és viszlát. Majd talál jobbat.
Igazából azt gondolom, hogy ha egy 6 éves problémás kapcsolatban sor kerül egy egy hónapos szünetre, az már mindenképpen a vége (pláne, ha előtte is problémás volt), így az 1 hónap utáni találkozóra csak visszavinném a fogkeféjét meg a ruháit az illetőnek, nem várnék semmi olyat, hogy a szarból vár lesz csak mert 1 hónapig nem láttuk egymást. Tehát tùl kellene lépni akkor is, ha semmilyen fb fotó sincs.
Jajj.. ebbe nem kapaszkodnék.
A csaj azért tette be a képet, hogy bebiztosítsa magát: a pasi az övé..
És mit vár a barátnőd? Hogy térden állva visszakönyörgi magát?
Biztos nem fogja, ez a vonat elment! :(
Nem tudsz mit csinálni, ha kell ezerszer hallgasd végig, ahogy sír..
Én anno felöltöztem csinibe, buliba mentem, mosolyogtam, összejöttem az egyik haverjával úgy, hogy lássa..
Nem mondom, hogy segített túljutni rajta, de könnyebb volt a lelkemnek. És iszonyat jól esett, mikor kiakadt rám..
Amúgy szünetet tartani egy kapcsolatban egyenlő azzal, hogy vége!
Szerintem se írjon neki.
" Csináljon úgy hogy nem tud semmiről ".
Támogatod, mellette vagy, meghallgatod.
Csendes társként :)
Semmi több.
Bármennyire is fáj, elképzelhető, hogy ez a nő akivel a fényképen van már akkor megvolt mikor még szünetet sem tartottak.
Nagyon nehéz lesz, és ne hagyd cserben.
6 év hosszú idő.... de begyógyul majd a seb.... csak fájdalmak árán, és nagyon lassan
Sír??
Emelt fővel mosolyogva élni tovább és hálát rebegni az ég felé,hogy nincs gyerek!
Az ilyen ember aki megbeszélés nélkül újrakezdi az életét az nem érdemel könnycseppet.Egy alamuszi valaki aki meg sem érdemli hogy férfinak titulálják!
pia nélkül, mindent így.
nincs közös gyerek, könnyebb lépnie.
Az f a mindenhato, a megkerdojelezhetetlen igazsag. Egyesek ugy ugranak ra, mint a gyongytyuk a zodtknyra.
Aki menni akar, ra kell segiteni a kabatot!
Nem sok mindent tudsz, de legyél ott mellette.
Nekem mindenki mondogatta, hogy meglátom jobb lesz nélküle (5 év) és most tényleg jobban vagyok mint vele az utolsó hónapokban. Úgy érzem végre élek... gyászoljon, szr lesz, nagyon. De elmúlik. Minden elmúlik egyszer.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnék a barátnőmnek segíteni?
- Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy tovább maradjon "állva"?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Hogyan segíthetnék a barátnőmnek? Úgy érzem tennem kellene valamit!
- Mit mondjak a barátnőmnek, hogyan segíthetnék?