Hogy működik a laminálás? Csak szabvány méretekben lehetséges? (tudásbázis)
8. access
2011. febr. 13. 13:13
Van speciális erre a célra is ha minőségire van szükség, de van másféle is. Az ár a minőségtől függ.
7. kathlee
2011. febr. 13. 11:43
Értem, köszi! Nem használtam még ilyen gépet, így tök analfabéta vagyok a témában!
Még egy kérdés! Ezek speciális összetételű fóliák? Vagy esetleg próbálta már vki jó minőségű (vastagabb) lefűző tasakkal?
Nálam elég sok lap laminálásáról lenne szó, így egy kisebb vagyonba kerülne a tasakok megvétele...
Vagy esetleg tudtok olyan helyet ajánlani, ahol olcsón lehet venni fóliát? Neten 30 Ft körül találtam az A/4-t.
6. Humor Helga (válaszként erre: 5. - *Pillango*)
2011. febr. 13. 09:35
azt nem tudom ... én csak az A/4-t és az A/3-t szoktam használni... aztán meg aprítom :)
5. *Pillango* (válaszként erre: 4. - Humor Helga)
2011. febr. 13. 09:24
így van. sőt, szerintem fénymásolószalonban nagyobb is van.
4. Humor Helga
2011. febr. 13. 09:23
van A/3as méretű fólia is...
3. *Pillango*
2011. febr. 13. 09:21
VAGY! pl egy A/4 fóliába teszel többet és szétvágod őket utána. sokféle lehetőség van:)
2. *Pillango*
2011. febr. 13. 09:21
nem csak szabványméretben! a fóliák általában szabványméretek, ha kisebb papírt teszel bele, leleminálod, és ha kész, levágod a széléről a felesleget.
úgy működik, hogy a műanyag fóliát a papírra és köré olvasztja a gép. utána lehet vágni.
1. kathlee
2011. febr. 13. 09:13
Hogy működik a laminálás? Csak szabvány méretekben lehetséges?
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Nős férfi udvarolna? Lehetséges ez?
- 2 gyerek nevelése egyedül - lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?