Hogy lehet beállítani fényképezőgépen a nyelvet? (tudásbázis)
4. e47d027f74
2009. dec. 14. 06:12
ha a használati útmutatóban nincs más infó.. akkor a gyártó honlapján némi inglis tudással rá lehet jönni.. amúgy a setup menüben kell hogy legyen olyan hogy language és abban hungary vagy magyar...
ha az sem segít vissza kell vinni hogy nem tud madzsarul és igy nem kell.. elméletben az eladónak az elégedett ügyfél a jó... így megpróbál megoldást találni... :) elméletben :))
3. Lizecske (válaszként erre: 2. - Magdi8)
2009. dec. 14. 01:06
Az enyém egy NIKON Coolpix,rákapcsolom a SET UP
menüre,és megjelenik a language menü,kiválasztod a kívánt nyelvet.Talán tudtam segíteni...
2. Magdi8
2009. dec. 14. 00:00
Vettem egy Praktika fényképezőgépet, a használati utasítás szerint az első használatkor lehet beállítani a nyelvet. Mi próbálgattuk a fényképezőt, közbe ki is kapcsoltuk, de a nyelv nem lett beállítva rajta. Utólag be lehet valahogy állítani? A dátumot úgy be lehet, hogy 24 órára kivesszük az elemeket, akkor törlődik az előző dátum.
1. Magdi8
2009. dec. 13. 23:57
Hogy lehet beállítani fényképezőgépen a nyelvet?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a fényképezőgépen beállítani, hogy kisebb felbontásban készítsen képeket, videókat?
- Nikon Coolpix fényképezőgépen hogy kell beállítani az önkioldónál a 10, illetve 2 mp késleltetést?
- Nikon L320 fényképező esetén hogyan tudom a záridőt beállítani?
- Selfi bot használatakor Samsung Galaxy S3 telefonnál hol lehet beállítani hogy a hangerő gomb fényképezzen?
- Hogy lehet a Sony Xperia SP telefonon a fényképezőt beállítani, hogy a legjobb képet csinálja?
- POLAROID PDC 3O7O típusú angolmenüs, kamerás fényképezőgépet, hogyan kell beállítani, hogy tökéletes képeket tudjak készíteni lakásban is?