Hogy legyenek a kezelések időtartamai? Masszőrnek tanulok (beszélgetős fórum)
Ezt mikor és ki tanította neked?
Mert akkor tulajdonképpen senkit nem lehetne masszírozni aki hozzánk fordul.
Egyet értek.Én okj-n végeztem svéd frissítő masszázst és még én sem tudok mindent közel se!!! Elképzelésem nincs,hogy ezt hogy lehet így tanítani.
Mondjuk ha már van gyakorlatod benne ,az jó és előny,de gyakorlás gakorlás és gyakorlás.A kérdésedre visszatérve,sztem az a felső végtag masszázs aránytalanul kevés pl az alsó végtaghoz képest,sőt....szerintem nagyon is.
bár a legjobb az lenne,ha valaki segítene neked ha már online tanulsz,vki aki dolgozik is benne....
Ez is azok közé tartozik amit nem lehet online tanulni
Érezni kell az izmokat, a görcsöket, csontokat, tapadás eredés fogalma... Anatómia kell hozzá.
Mellesleg hát és a vállöv, deréktájék ami inkább fáj az embereknek ezt kellene tovább masszírozni.
Ami nekem kéne:
5 p
5 p
45 p
5 p
Szerintem egy oktatóvideóesetében nem az a fontos, hogy az addig tartson, mint a kezelés, hanem milyen tartalmat nyújt.
Gondolom, beszélni, feliratozni is fogod és nem csak mozdulatokat láthatnak a nézők.
Pl. nem kell, hogy az elülső láb masszázsáról szóló videó 24 percig tartson. Tartson 5 vagy 10 percig, de ott be legyen mutatva minden mozdulat, el legyen magyarázva, hogy éppen mire hat, milyen erősséggel kell végezni, hívjuk fel a veszélyekre a figyelmet és ne maradjanak ki belőle mozdulatok.
oktató videóban
24 perces elülső láb masszázs van
25 perces hátsó láb masszázs
30 perces hátmasszázs
9 perces felső végtag masszázs
ti hogy kombinálnátok és mennyi időkre?
1 órás kezelést hogy kombinálnátok?
További ajánlott fórumok:
- Reiki és Attunement kezelések
- Talpmasszázsra megyek, kicsit fura lesz a masszőrnek, hogy...
- Voltál már valaha masszőrnél?
- Milyen fogorvosi kezelések ingyenesek, ha a körzetihez megyek?
- Mik a tapasztalatok a gépi fiatalító kezeléseket illetően?
- Narancsbőr eltüntetéséhez milyen kezeléseket próbáltatok, milyen eredményekkel?