Hogy kezeljem? (beszélgetés)
Figyelj! Itt már mindenki írt mindent! Ha valóban zavar, akkor mond meg neki.
Ha nem ért a szép szóból, akkor durvábban, ahogy a helyzet adja, hisz ez akár már zaklatás is lehet.
Nincs ezen mit szépíteni.
De munkatarsad csak 1 van aki ferfi.
Ha ez a pasas viszont ugyfel, es azt mondod, beter napjaban 600ferfi es ezen a pasin kivul eszre sem vesz a masik 600, akkor pedig a te radarjaid a hibasak.
Nehogymar a tobbit sosem kell leszerelned, ha meg igen, mi az, hogy csak ezzel az eggyel vagy gondban? Bocs, de az elejen nem mondtad, hogy sok ferfi van, inkabb ugy irtad le, elkenkezoleg. Te tudod, hogy mit haritasz el amugy...
Ha ezek szerint csak o zavar, a masik 600 nem, mas a leanyzo fekvese, es valahol neked tetszik. Egyebkent semmi gond, ezt is vissza lehet utasitani ugy, hogy ne legyen harag, ha akarod, ez rajtad mulik:)
Ez sem megoldás...
Akkor már inkább légy egyenes, és mondd meg neki, hogy nézd, engem zavar a lelkesedésed, nem szeretném ha napi szinten bejárnál hozzám....
Akkor viszont ebben már a Sors keze is benne van! :)
(Tényleg kezdjük túlkombinálni.... ) :))))
En el tudom kepzelni, leven nem sok ferfi mozog korulotted, a minimalis figyelem is zavarba hoz. Ha nap mint nap ferfiak kozott dolgoznal, nap mint nap lennenek ilyen szituaciok es nem lenne kozponti problemad.
Hidd el, a ferfiak ennel direktebbek, ha azt akarja, hogy tenyleg "kapcsolj", lenne olyan egyenes celzas, hogy hajajj, nem kell megijedni arra, hogy bejar beszelgetni, majd elmulik ez a kezdeti zavarod
Nem, vannak akik 40 eves korukban is meg mindig cipelnek magukkal egy neveltetest, egy otthonrol hozott szabalyrendszert a testi kontaktusrol, es mondjuk ha egy ferfi megoleli oket, megsimogatja a hajukat, vagy a karjukat, a kontesztus artatlansaga ellenere is azt gondoljak, hogy hajt rajuk.
Pedig nem mindig van igy, de elindithat egy mechanizmust, vagy meg is lehet allitani ott, ahol elkezdodne valami. En spec udvozlom ferfi baratainkat puszival, megolelnek, ha mellettem ulnek, megsimogatjak a kezem. Van koztuk ferjem munkatarsa is, ha bemegyek az irodaba, ott is ez van, de mondjuk ugyanezt megteszi a ferjem is az o felesegeikkel. Mondjuk nincs csocsoreszes meg derekam atfogasa, fenekem taperolasa, ne ilyenekre gondolj!
A kontesztus a lenyeg, soha nem teszik, ha kettesben vagyunk valakivel, ezek tarsasagban vannak, szoval minel nyilvanosabb, annal artatlanabb:)
Nem vagyok meg 40, nem jovok zavarba bokoktol sem, de szeretem oket, es ezt meg is mondom kerek perec. Ha tetszik aki bokol, akkor is visszautasitom, de akkor zavarba szoktam jonni, gondolom, ez oregsegemre is igy marad mar:D
De ezzel semmi baj nincs!
Feltételezem, hogy a férjed is szóba elegyedik más emberekkel a munkahelyén, legyen az nő vagy férfi!
De hát nem is a kollégája - azt írta. Lehet, hogy zárdábn dolgozik?
Vannak olyan negyvenes nők, akik zavarba jönnek, ha egy pasi elkezdi tenni nekik a szépet?
További ajánlott fórumok:
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- 26 hónapos kislányom jön nekem, ver, ordít - hogyan kezeljem?
- Erőszakos gyerek veri a fiamat az oviban - hogy kezeljem?
- Hogy kezeljem a féltékenységem okozta zűröket?
- Hogy kezeljem az anyósomat? Ti mit tennétek?
- Hogy kezeljem a 3 és 2 éves fiaim hisztijeit?