Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon? (beszélgetős fórum)
Azt se tudja mi a neme:)
Egyértelműen az oldal reklámozása miatt írja a hozzászólásokat.
állba verném minimum
kétszer
én szemét módon kihasználnám a helyzetet! regisztrálnék, ráírnék, flörtölnék, had egye a fene utánam, majd megbeszélnénk egy randit és ott vigyorognék bárgyún :D :D :D
egyébként meg hagy keresgéljen, úgyse talál nálam jobbat ;)
Vagy tudja,hogy jobban tisztelem őt annál,hogy bármivel is megbántsam,megalázzam.
Vagy csak tojik rám:D.
Úgy látszik még nem érzi ezt a veszélyt.
(Vagy nem érzi veszélynek.)
Én megértem. Én sem vagyok féltékeny típus, de nem azért mert érzéketlen tuskó vagyok, hanem inkább mert tudom hogy mikor lehetek biztos a dolgomban. Ha baj van, akkor azt jóval előbb meglátom, mint hogy a féltékenységre bármi okom lenne.
Az indokolatlan féltékenység jó sok ember életét megkeseríti.
Nálam ez megérne egy külön topicot.Az lenne a címe,hogy "Mit jelent,ha a férfi egyáltalán nem féltékeny?"Vagy valami hasonló:).Lehet el is indítom:).
A hétvégén ilyen volt pl.,hogy odajött egy pasi,akinek nagyon bejövök már régóta és fel akart kérni lassúzni.Mondtam neki,hogy nem táncolok vele.Erre a drága életem párja odalökött,hogy menjek csak táncolni.A pasi meg olyan szorosan simult,hogy életemben nem éreztem még magam ennyire hülyén.Ez a bolond meg csak röhögött rajtam.Szerintem ez nem normális dolog....Hülyét csinált belőlem.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- A barátom 'fenn ragadt' egy társkereső oldalon! Szerinted?
- Szerintetek mely társkereső oldalon hirdessek, hogy megtalálhassam a boldogságomat végre?