Szerintetek mely társkereső oldalon hirdessek, hogy megtalálhassam a boldogságomat végre? (beszélgetős fórum)
Annak ellenére, hogy mi a párommal pozitív példa vagyunk arra, hogy ilyen társkereső oldalon meg lehet találni a társunkat, mégis azt mondom, hogy nincs bevált "recept", hogy melyik oldalon hirdess, mert nagyon ritka a pozitív végkifejlet.
Tulajdonképpen én anno nem is társkeresés céljával regisztráltam, hanem azért, hogy barátnőm végre békén hagyjon.. Mert mást se hallottam tőle, csak azt, hogy "regisztrálj már, olyan jó ez az oldal". És csak akkor hagyott nekem nyugtot, amikor végre engem is látott ott fent.
Aztán, ahogy beregisztráltam nem is értettem, miért gondolja olyan jónak azt az oldalt. Egyik idiótát követte a másik, egyik ajánlatot kaptam a másik után, persze ezek mind szexre, egy-egy éjszakára.
Végül amikor nem bírtam tovább, és már törölni akartam magam, az utolsó pillanatban talált rám a párom. Eleinte vele kapcsolatosan is voltak kételyeim. Nem gondoltam, hogy ebből egy normális kapcsolat kialakulhat. De szerencsére tévedtem, és már több mint 2 éve együtt vagyunk. :)