Hogy csináljátok, hogy nincs semmi dolgotok otthon? (tudásbázis)
Hát így valahogy, tökéletesen egyetértek! :)
Hozzátenném: megtartani könnyebb a rendet/tisztaságot és jobb érzés is, mert akkor mindig szép, mint pánikszerűen nagytakarítani és utána két nappal le se sz*rni.
De azért nem kell átesni a ló másik oldalára, a nő nem rabszolga...
Egy ismerősöm mondta, hogy :A HÁZ VAN ÉRTEM, NEM ÉN A HÁZÉRT.
És egyetértek vele. Nem baj ha rend van, de ha épp nincs kedvem dolgozni, megkapom később.
VAn olyan, akinek soha semmi dolga nincs otthon? Iirigylem. Vagy abból indul ki, hogy esetleg sokat látja a nevünket a Hoxán? Akkor ugye ő is itt lebzsel:-))
Viccet félretéve, szerintem cak szervezés kérdése minden. Főzni, ha csak lehet, és nem frissen kell kisütni valamit, előző este szoktam. Ilyenkor készül a leves és pl. a pörkölt, amihez másnap csak gyorsan kifőzzük a tésztát. A mosógép is megy magától, a porszívózás vag portörlés sem órákig tartó elfoglaltság. Ja! És van egy tündéri férjem, aki amikor szabadnapos, besegít mindenben:-))
na ja....kár hogy én egy egyszobásban lakom :)))
akkor most vendégeket se fogadjak?????
Különben én nem tudom felfogni, hogy mi a jó abban, ha beágyaz valaki. Most nem arról van szó, amikor csak egy szoba van, hanem ahol külön hálószoba van (mint nálunk is).
Este/éjjel/reggel (ki mikor :) megizzadunk, és nem elég az ágyneműnek sem, meg az ágynak sem, hogy fél órákat szellőzik.
Egész napra szétteregetem, és az ablak télen-nyáron kicsit nyitva van.
A hálószoba a mi birodalmunk, ott senki idegennek nincs keresnivalója.
Mikor egyedül vagyok itthon még főzni sem szeretek.
Sokkal jobban pörgök mikor a párom itthon van......valahogy más nekiállni.
Hát igen nálunk sincs patika.
Bár én másnál sem szeretem mert még olyan helyen leülni sem merek, főleg gyerekkel ilyen helyre menni az katasztrófa.
Hozzánk lehet jönni gyerekkel, szét lehet szedni a házat, nem baj ha minden játék elő van szedve.
Utána pikk-pakk beleszórom őket egy nagy dobozma és már kész is.
Ágyazni én sem szoktam max megigazítom és ennyi.
Logikát sem látom abba ha reggel elmegyek dolgozni és beágyazok aztán délután hazaesek , teszek veszek aztán megint ágyazni kell.
nálam ilyen veszély nem fenyeget:))
ugyanis mindennél jobban utálok házimunkát végezni.
ha lehet csak halasztom halasztom. jó mondom a tisztaság fontos de a rend le van ejtve. kit érdekel?ha valakinek nem tetszik jöjjön el hozzánk és csinálja meg.
teljesen igazad van
vasalnom kéne de nincs kedvem......nem fut el az
..és főzni is csak heti egy-kétszer szoktam...törjön kija a botrány.
:)))
én nagyon ügyes vagyok...nem kaptam el senkitól takarító, rendrakó kényszerbetegséget, nem kapok sikítórohamot, ha vetetlen az ágy vagy ha nincs minden elmosogatva...
Majd megcsinálom, ha kipihentem magam, vagy ha nem megyek sehova...őszintén szólva ezt egy nyugodtabb életvitelnek találom, mint azokét, akik egész nap görcsölnek és nem bírnak a takarításon kívűl más programot találni.
Miért is hülye a kérdés?
Én csak megkérdeztem azt, amit néhányan már elmondtak fórumokban, hogy unatkoznak otthon, és nincs mit csinálniuk.
Akkor miért is hülye a kérdés?
További ajánlott fórumok:
- Fly lady program. Csinálja valaki? Milyen? Soha nincs rend otthon:(
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináltok a munkahelyeteken, ha nincs dolgotok, de haza sem mehettek?
- Te mivel sötétítesz otthon? (ha nincs redőnyöd)
- Hajgöndörítés otthon! ti hogyan csináljátok?
- Ti odaadnátok az exférj menyasszonyának láthatásra a gyereket úgy, hogy az apuka nincs is otthon?