Ti odaadnátok az exférj menyasszonyának láthatásra a gyereket úgy, hogy az apuka nincs is otthon? (beszélgetés)
Biztos beleolvasott a fórumba :)))
De látod, ilyen egyszerűen megoldódnak a problémák ;)
NEm !!!!
De szerintem dacból meg mert gőrénylennék vele:)
Ő már elég nagy, kérdezd meg tőle, mit szeretne. Ha ő szívesen megy, hosszú távon csak jót teszel vele, hogy építed a kapcsolatot.
Ha én lennék a helyedben, először valószínűleg elhívnám hozzánk, hogy lássam a gyerek reakcióit és azt is, ő hogy viszonyul a gyerekhez.
Ha hozzámegy az exedhez, a gyereked nevelő anyja lesz, szóval mindenképpen jobb, ha harmonikus a kapcsolat.
Így van, nem olyan egyszerű ez :))
Ha ez egy tartós kapcsolatnak tűnik az ex és a menyasszony között, azzal hosszútávon csak jót teszel a lurkónak is, ha "nevelsz" neki egy édes mostohát :)
Tudom, nehéz helyzet, ezt neked kell okosan kezelned, de mindenek előtt a kölyköcske érdekeit szem előtt tartva.
Igen ám, csak az ex férjemmel bizony próbálták már elvenni tőlem a gyermeket, de feladták, mert rájöttek hogy nem olyan egyszerű ez.
A csajnak egyébként nem lehet gyereke...
Ha jó fej a lány és jóban is vagytok, el tudja látni a gyereket, a gyerek pedig szeret vele lenni, örülj neki, hogy van egy ingyen bébiszittered :)
A láthatás kizárólag az apára vonatkozik, nem vagy rá kötelezve.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Viheti az apa láthatásra a gyereket, ha kijárási tilalom lesz?