Hogy alszik a csecsemőtök éjjel?(mettől meddig egyfolytában) (beszélgetés)
Mindenki máshogy hallja és csinálja!
Én azt is hallottam,hogy 4kiló alatti baba nem alhat 4órát, mert fel kel kelteni enni!
És mikor haza jöttünk a fiam is bizony aludt 5-6 órákat is.
De én a másikhoz tartom magam, hogy ha éhes SZÓL!Na ne félj üres hassal nem alszik egy baba sem.
Kelteni szerintem csak akkor kell, ha nem gyarapszik rendesen.
Egyébként 3 hónapos korára meg besürítette az evések számát, most igyekszik pótolni,eszik 1-2 óránként is, ha olyanja van. A többi fórumos baba, meg eddig evett így és most kezd hosszabban. De hát nincs 2 egyforma gyerek.
Szia!
Nekem ugyan már 6 éves a fiam, de én soha nem keltettem fel a gyereket ha letelt a 3-4 óra. Mindig magától kelt és jelzett. Igaz ha már 4-5 óránál tartottunk, akkor készenlétben voltam, hogy na most már bármikor kelhet enni.:)
Ne izgulj, ha éhes tuti, hogy jelez, anya kérek tejcit!:)
Sok sikert és Boldogságot!
További ajánlott fórumok:
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Miért éget be apu egyfolytába?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Ti mivel takartátok be az újszülött csecsemőtöket a kiságyban?
- Mit kell tenni, ha a családban valaki 5 napja egyfolytában iszik és terrorizálja a hozzátartozókat?
- Megvédi a csecsemőt az anyatej a rubeolától, bárányhimlőtől, ha az anya átesett ezeken a betegségeken?