Hogy akadályozhatom meg, hogy a zuhanyfüggöny a testemre tapadjon? (tudásbázis)
Nemely jobb minosegu zuhanyfuggony aljaba magnesek vannak beepitve, amik a ferros-fembol (amiben vas van)keszult furdokadak szelehez tapadnak. Vagy a zuhanyzo fulke kuszobehez.
A nem fembol keszult reszekhez nem tapadnak erosen.
A beepitett magnesek erossege is befolyasolja mekkora ero hatas kell hozza, hogy elvalljanak a fem reszektol. Tehat minnel erosebb a magnes ereje (Gaus) annal biztosabban marad tavol a testtol a fuggony.
Hogy miert tapad az emberi vizes teshez? Arrol a kapillaris fizikai torvenynek tehetnek.
Nem beszelve arrol, amikor tusolunk a meleg viz jon a tusolofejbol, az felmelegiti a levegot, a meleg levego felfele szall, es azzal a hatassal, alurol beszivja a hidegebb levegot es ez a levego vandorlasa is huzza a meleg levego fele a muanyag tus fuggony aljat.
A a tusfuggony aljara helyezett magnesok feladata, hogy ellenalljanak a fuggonyt befele huzo meleglevego felfele szallasanak hatasara keletkezett huzatanak.
Ezt most ünnepélyesen és a legnagyobb alázattal visszavonom.
Az új zuhanyfüggönyünk támad. Folyamatosan és erőszakosan.
Naon dúrva. :DD
ha nem olyan nagy a zuhanytálca, akkor bizony tapad.
a miénk is tapadt, nekünk színes ruhaszárító csipeszeink vannak, azokat tettem az aljára, és tényleg a helyén maradt :)
Állj tőle messzebb.
Rám még sosem tapadt, nem is értem, hogy csinálod.
További ajánlott fórumok:
- Ambuláns szülés? Volt valaki, aki így szült? Mezőtúr.Tudom, hogy lehet, de azt is, hogy mindenképpen meg akarnak benne akadályozni.
- A szomszédom kivágatta a háza előtti (utcán lévő)hatalmas fákat, és az úttesten hagyta, akadályozva minket a kocsibeállásban.Te mit tennél?
- Milyen mintázatú a zuhanyfüggönyöd?
- Akarsz valamit, mégsem tudod rávenni magad. Téged mi akadályoz?
- Nyugdíj felvétele, ha akadályozott a nyugdíjas?
- A tanulásban akadályozottak