Hogy adjam be a kiskrapeknak a Bérescseppet és a Cebiont naponta kétszer? (tudásbázis)
Legtöbbször én is csak egyszer adom, mert csak egyszer eszik gyümit. A tájékoztatón az van, hogy tejbe nem jó, mert gátolja a felszívódást, azért nem mertem. De más is mondta, hogy tápiba teszi, lehet hogy jó úgy is.
Egyébként ne tévesszen meg a súlya, már másfél éves elmúlt, és 9400 g! Szóval nem olyan picike!:-)
ilyen picinek 5 csppnél több nem indokolt, ha jól emlékszem a feliratra
én a tejébe szoktam beletenni napi 1x5 cseppet.A D-vitaminnal együtt.
Nekem is a doki néni mondta,hogy semmi fémhez ne érjen a c-vitamin.
Nagyon szívesen. :) Amúgy tényleg nincs ráírva, de semmilyen Cvitaminra nincs.
Na igen, pedig én rögtön elolvasom mindig a papirt, és aztán kezdem el adni, de nem rémlik, hogy irva lett volna.
Köszi mégegyszer
Bajt nem csináltál, max egy részét kinyírta a kanál és nem volt meg az adag... :) Csak azt nem tudom, miért nincs ez semmire ráírva!!!???
Tényleg?
Bakker mindig tanulok valamit!
Pedig van egy nagylányom, nála mondjuk már nem emlékszem, hogy ilyen kicsinek hogy adtam neki.
Bár szerintem sehogy, hanem mikor akkora volt akkor már a béressel teába.
Remélem azért bajt nem csináltam, bár még csak 1-2 hónapja adom neki és csak ritkán, mostanába az influ örület miatt adom neki naponta.
köszi
Ez így is van,csak müanyaggal érintkezhet.
Cvitaminnak nem szabad fémmel érintkeznie, ezt mindenkinek mondom!!! Valamit csinál vele, nem tudom pontosan, de elveszít valamit a hatásából - hacsak nem az egészet. Már nem emlékszem, nagyon régen olvastam... De arra határozottan emlékszem, hogy csak műanyaggal lehet adni!
Szia! Én evés közben szoktam neki a cebiont adni,rácsepegtetem a kanálon lévő kajcsijár. De van,hogy simán a kanálra csepegtetve vagy a teájába rakom bele.
De a cebiont fém kanállal adom, bérest nem kap még.
Én is így tudom, bár én csak 2x5 cebiont adok mellé. Az én babám még nincs 10 kg, szerinted akkor én nem adhatnék neki?
Én 2x5 csappat adok mindegyikből! de a vízből se érezni ki! szóval bármibe megihatja :)
így jó csak azt hittem többet kap a béresből
Én gyümölcsbe szoktam beletenni, mivel folyadékot csak egy-két korty vizet iszik napközben. Előtte is meg utána is itatom, hogy a folyadék meglegyen mellé!
vagy igy nem jó??? menniyt adjak neki?
2x5 csepp béres és 2x10 cebion. Ezt mondták a patikában
ma kezdeném el adni csak azt olvastam a tájékoztatón, hogy evés közben kell.Ezért nem tudtam. De akkor ugy is jó ha a reggeli meg mondjuk a vacsi utáni teájába teszem bele?
A Cebiont amúgy kölesgolyóra csepegtetve adtam neki sokáig, szerette. Bár az EskimoKids-re is azt mondja, hogy finom, szóval lehet, hogy az én lányom van rosszul összerakva... :D
miért adod naponta kétszer?Mennyit kap?Amúgy én mindig az üdítőbe szoktam tenni a lányomnak .Ő 7 éves és 10-béres 10 csepp cebion.
Én gyümölcslébe teszem, vagy teába, megissza cumisüvegből is, meg pohárból is.
Én is az innivalójába tettem bele,észre se vette,hogy bent van!
Szia!
Én az innivalójába teszem bele,úgy,hogy az üvegbe csak annyi inni legyen amit egyszerre megiszik.
A bérest teába gondolom, a nagylányomnál úgy csináltam, pici tea, bele a béres.....
Hali :)
Viszont a bérest ne add kiskanállal mert iszonyú keserű.
én belerakom az üdítőjébe,de csak napi egyszer kapja,igaz akkor a dupla mennyiséget.csak sajnos,most már megérzi az üditőben is,úgyhogy sokszor le kell fogni,hogy bevegye kiskanállal:(
Ugye nem fémkanállal adod?
Gyümölcslébe csepegtess. Az unokatesóméknál ez bejött:)
Szia
Mennyi idős? Mert nekem a kicsi fiam 7 hónapos múlt, napi egyszer adom neki a cebiont (10 csepp) és kiskanállal simán beveszi, bár van utána fintorgás! :)
gyümölcslé, vagy viz... én igy adom.
További ajánlott fórumok: