Hízási tippek, tanácsokat kérnék (beszélgetés)
Vannak app-ok, amik nagy segítség lehetnek ebben, pl YAZIO.
Én is hasonló cipőben járok, s most ezzel próbálkozom.
+ evés után pihenés... legalább egy helyben ülés szinten.
Azonos időpontben enni minden nap.
Amin nem tudsz változtatni, azon kár idegeskedni.
Viszont lehetnek terveid, utánanézhetsz a változtatás lehetőségeinek, készülhetsz a jövőre. Akkor már belül is nyugodtabb lennél.
Az utolsó mondatában írja, hogy stresszes időszakon van túl. Az nálam is étvágytalanságot és tetemes fogyást okozott anno. Ha lelkileg, idegileg rendbe jössz, visszatér az étvágyad is, és szépen visszaszeded amit leadtál.
Folytasd tovább a testmozgást, és szerintem nem kell az evést túlnyomatni, csak annyit egyél, amennyi jól esik. Majd a szervezeted tudja, hogy mikor mennyit és mit kérjen. :))
Nálam is helyrejött minden, miután a stresszes állapotból kiléptem.
Étvágytalanság, fogyás mindig valaminek a jele.
Laborvizsgálaton mikor voltál? Lehet pl. vashiányos vérszegénység is a háttérben. Kérj egy labor beutalót a háziorvostól.
Én ha nagyobb testsúlyt akarnék elérni, inkább izomtömeget akarnék növelni, mint hájat.
Ha nem edz olyan mértékben, ahogyan a profi testépítők, akkor úgyis lesz zsír is az izomban.
Utánanéztem, tévedtem, bocsánat!
Valamiért azt hittem, ez is valami bogyó-kombináció.
Ezt írja a Bio-Tech oldal:
"A nagy mennyiségű szénhidrát és fehérje bevitele szokványos étkezéssel nem mindig kivitelezhető, ilyenkor jön jól az akár egész étkezéseket is kiváltó minőségi tömegnövelő. A BioTech USA tömegnövelő készítmények széles skáláját kínálja több ízben, formában és különböző kiszerelésben. Amennyiben célja a testépítés, izomtömeg növelés, vagy megterhelő, kimerítő, rendszeres fizikai munka okozta izomcsökkenés elkerülése, akkor termékeink között megtalálja a megfelelőt."
A tömegnövelő magában is hízlal, lévén tele van szénhidráttal, igazából semmilyen izommunka nem kell hozzá...
Azért tömegnövelő, mert sokszor aki komolyan edz, annak annyi kalóriát kéne bevinnie, hogy ez így sokkal egyszerűbb, mintha ugyanennyit meg kéne ennie...
A tömegnövelő attól tömegnövelő, hogy van benne rengeteg szénhidrát, amit mondjuk edzés mellett szed az ember, mert nem tud annyi kalóriát bevinni.
Ennyi erővel bármit ehet, aki hízni akar...
A tömegnővelők csak rengeteg súlyzós munkával növelik az izomtömeget.
Szerintem a táplálkozást kellene kicsit változtatni ahhoz, hogy hízzon.
Ha a fórumindító rájön vagy eleve talán tudja is, mi vezetett ahhoz, hogy a komfort-súlyából leadjon, akkor a válasz már félig meg is van.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!
- 40 évesen szívinfarktus, tanácsokat kérnék
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Tapasztaltabb hölgy barátaimtól kérnék ötleteket és tanácsokat! S.O.S