Hirdethetném magam, mint gyógymasszőr? (tudásbázis)
5. K.T.Orsolya
2016. okt. 3. 11:53
Szia! Szerintem is inkább válts ki. Előtt eazonban kérdezt körbe az ismerősőket, mérd fel a terepet. És ne akarj azonnal meggazdagodni eblőle, mert különbn dugába dől az egész. Az egyik simerősöm is így járt. Nagyot akart a szarka, nem bírta a farka.
4. NomNom
2016. szept. 13. 07:36
Ha van főállásod valóban megéri. Nyilván nem fogsz egyből nagyot szakítani, de ha jó vagy, idővel megtérülnek ezek a kiadások.
3. BioMummy (válaszként erre: 1. - Vaszily60)
2016. szept. 13. 06:58
Semmiképp sem vállalnám feketén. Annyit nem ér az egész.
Munka mellett a KATA 25.000 Ft havonta. Érdemes kiváltani, már csak azért is, mert onnantól bátran hirdetheted magad bárhol. Nincs félni, aggódni valód.
2. unom (válaszként erre: 1. - Vaszily60)
2016. szept. 13. 00:03
A Nav figyeli a Facebookot, személyes tapasztalat.
Ha munka mellett csinálod a havi fizetnivalód 25 ezer forint lenne.
Ha ezt nem tudod vállalni, akkor maradnak az ismerősök sajnos
1. vaszily60
2016. szept. 12. 23:51
Két éves képzést végeztem. Imádom csinálni a gyakorlatom alatt nagyon szerettek a betegeim szívből dolgozom. Elhelyezkedni mégsem tudtam, kereskedelemben dolgozom. Szeretném mellékállásban csinálni,most kezdtem el egyébként melózni ezért még nincs jövedelmem. Hogyan vágjak bele itthon? Feketén hirdethetném magam pl.a facebookon? Vagy inkább ismerősök által? Előre köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Aktív korú nagymamaként nem érzem magam jól mint ingyen...
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Egy adott ingatlant hirdethet több közvetítő cég is?
- Csak én nem bírok nyitott ablaknál aludni? Úgy érzem magam, mintha nem aludtam volna, testem fáradt és megfázás szerű állapot.
- Vakok lehetnek masszőrök, gyógymasszőrök?
- Vannak bútoraim amiket ingyen el lehetne vinni! Hol hírdethetném meg? Van kifejezetten ilyen oldal?