Heti hányszori (és hány óra) jóga kell ahhoz minimum, hogy érezzem a pozitív hatásait? (tudásbázis)
ha jó neked a jóga, akkor rögtön az első alkalom után már érezheted a pozitív hatását.
van olyan gyakorlat, amelynek a hatását rögtön az elvégzése után lehet érezni, pl. megcsinálod az egyik oldalra, és aztán érzed, hogy az az oldalad egészen más, feltöltődött energiával. (aztán persze jön a másik oldal is, csak azért említettem ilyen "féloldalas" gyakorlatot, mert tényleg rögtön érezni a különbséget.)
Köszi! :)
Igazából heti 2 alkalomra gondoltam, de nem tudom... Mellette sportolok mást is (aerobik, zumba), ezek mellé szeretném a jógát, leginkább a lelki egyensúly miatt és szeretnék kicsit hajlékonyabb is lenni.
Ez csak attól függ, hogy a te szervezeted (testi és energetikai) milyen állapotban van.
Nekem heti 1 jóga (2 óra gyakorlat) 2-3 hónap alatt elmulasztotta azt a hátfájásom, ami heti 3-5 sportolás mellett is évekig kitartott.
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Értelmes szavak minimum10 betű
- Értelmes szavak minimum 15 betűből
- Kakukkfű tea... Milyen hatásait ismeritek?
- Tudtok ajánlani olyan agolul írt oldalt, ami a legjobban összefoglalja a globális felmelegedés hatásait a jövőre nézve?
- Vízilabda edzőtáborban lesz a Kisfiam 1hónapig! Hogyan védjem meg a nap káros hatásaitól? Esetleg van köztünk bőrgyógyász?