Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hétfőn volt az inszeminációm. két napja állandóan fáj a fejem, a derekam beszakad. Esetleg az UTROGESTAN mellékhatása csinálhatja? fórum

Hétfőn volt az inszeminációm. két napja állandóan fáj a fejem, a derekam beszakad. Esetleg az UTROGESTAN mellékhatása csinálhatja? (tudásbázis)

2009. okt. 25. 14:49
de jó hogy ezt elolvastam...egy kicsit megnyugodtam...a 2. inszemen voltam és a derekam nekem is fájdogál....én is utro.t szedek azaz huvelybe helyezgetem 3x3 at.Remelem minden rendben lesz :)
2008. okt. 8. 15:40
ez természetes velejárója az inszeminációnak. A dokink megnyugtatott előre, hogy az alábbi tünetek előfordulhatnak: émelygés, hányinger, aluszékonyság, fejfájás, derék és alhasi fájdalmak, olyan érzés, "mintha meg akarna jönni". Ez lehet jele egy sikeres inszem. utáni beágyazódási folyamatnak is. Ne aggódj, pihenj sokat. Az Utrogestan jó, segíti, hogy megmaradjon a baba, és tudomásom szerint fáradságot, aluszékonyságot okoz.
2008. okt. 2. 10:25
Hétfőn volt az inszeminációm. két napja állandóan fáj a fejem, a derekam beszakad. Esetleg az UTROGESTAN mellékhatása csinálhatja?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook