Hetek óta tanulok. Most is kéne. Hogy frissítsem fel magam szellemileg, de gyorsan? (tudásbázis)
Nos, a vizsgán túl vagyok.
Önmagamat is megleptem azzal, hogy eszembejutottak olyan dolgok, amiket azt hittem, hogy csak úgy elolvasta, de nem jegyeztem meg. :)
Amúgy a sokheti nemalvást és kimerítő munka-mellett-tanulást még msot sem bírtam kipihenni.
De most már végre lesz időm magmamal foglalkozni, meg újra sportolni, úgyhogy sztem hamar összekapom magam. :)
Remélem sikerült a vizsga!:)
:( Irigykedem csajok...ugra-bugra,masszázs,anyámkínja...Én már túl vagyok a vizsgaidőszakon,nálunk ez a hét már UV-hét,hál'Isten nekem ugyan nem...:D de nekem annyi és akkora anyagaim voltak,hogy reggel leültem a kis popsimra és késő estig nem álltam fel,a legnagyobb és nehezebb vizsgám miatt az utolsó 1 héten mindig még így is hajnali 3-ig fent voltam...
Nem,ez másképp nem igen ment,csak úgy,hogy energiaitalon kívül mást nem is ittam...Az volt mondjuk a reggelim kapásból...stb...
Nah, ami nekem most bevált:
5 perc intenív tánc, aztán egy tál gyümölcs 1 ek mézzel lecsurgatva, 1 óra alvás, alapos szellőztetés, és fél liter víz.
Most végre tudok megint tanulni, és meg is ragad!
Most csak kiszaladtam pipilni, gondoltam megosztom veletek. ;)
Megyek vissza, amíg még tart ez a jó kis állapot!
Sziasztok én egy nagyon jó terméket tudok mondani,de én ilyeneket már nem merek ide irni,ha gondolod keresetek meg genio a neve.100%-ban természetes, kitűnő minőségű, értékes gyümölcs és gyógynövény kivonatok hatóanyagai segítik a szellemi egyensúly és stabilitás megteremtését.
Az idegi információ átvitelt felgyorsítja, ezzel fokozza az agy működését, javítja a koncentrációképességét. Flavonoid-tartalmának köszönhetően frissíti a szervezetet. Nagyfokú vitalitást ad és biztosítja a jó köz érzetet.
boltba nem megyek.
Most ugráltam egy nagyot erre:
már egyfokkal jobban vagyok.
Jah, nyitott ablaknál ugráltam! :)
ez a végső eset lesz asszem.
A muszáj nagy úr! :(:(:(
amúgy a hit megvan erősen!
most épp egy banánt, egy narancsot és egy kivit eszek feldarabolva, 1 ek mézzel lecsurgatva.
Mindjárt kinyitom az ablakot, és táncolok pár percet.
De ha bármi van még, nyomjátok, jól fog ez még jönni másnak is!
Nekem 1 hosszú forró fürdő + masszázs segített sokat, teljesen felfrissültem! Anyum masszíroz, úgyhogy abban a kivételezett helyzetben vagyok, hogy háznál a masszőr... :)
1ébként sose sajnáld az időt az alvástól! Erre már én is rájöttem, hogy nem szabad! Ha álmos vagyok, és sajnálom az időt ellopni a tanulástól, az egész napi tanult anyag eltűnik a fejemből, másnap, mintha el sem olvastam volna! Így inkább beiktatok egy másfél órás alvást, és utána újult erővel vágok neki ismét. Lopok 1,5 órát a napból, ez igaz, de az agyam is felfrissül, és utána sokkal gyorsabban tanulok, és sokkal többet aznap, mintha nem aludnék. Próbáld ki! :)
holnap van a vizsga...
szóval télleg tűzoltás szintjén kell.
szia drága
az Agykontroll-nak van erre módszere, elöbb utóbb ismerd meg.
addig is tüzoltásként: mondogasd este reggel és amikor eszedbe jut ( magadban ) minden tudás amire szükségem van akkor és ott eszembe jut ahhol szükségem van rá. szeretem magam és bizom belső bölcsességemben.
sok sikert
MAri
Azt mondják, intenzív testmozgás után nem szabad zuhanyozni 24 órán át, mert megszakítja az izmok elektrolit-akármijét. Kár, hogy nem tudom pontosan idézni. A lényege, hogy nem lesz olyan jótékony hatása, ha mozgás után zuhanyzik az ember.
Csak mondjuk ki bírja orral az ilyesmit... :D
vizsgaidőszak Mi?? Nekem is :))
KV nem jó!! Sok szempontból!! Pár nap alatt segíthet a szójalecitin (2-3 nap alatt érezhető a hatása). Sok vizet kell inni és fontos a friss levegő. Amiket Én szoktam bevetni:
- egy nagyon vidám zenére ugrálok, táncolok kicsit, attól vidámabb is leszek :)
- tornázok 20 percet, annyi elég és bele kell férjen
- kimegyek a friss levegőre (most télen különösen jó, mert igazán friss a levegő:))
- illetve van egy agykontrollos technika, annyi a lényege, hogy felállsz, és a bal lábad felemeled és a jobb kezeddel megfogod a térdet, majd fordítva és ezt párszor ismétled... a két agyféltekét nagyon jól összehangolja... nem vicc :)
Nagy szellőztetés tényleg nem árt, és mint Dóra írta, egy séta sem árt. A legjobb, ha séta alatt szellőzik a szoba. :)
De ha kedvetek van, egy kis futás is belefér, vagy legalább gyors legyen az a séta, mert az ilyen hidegben alaposan serkenti a vérkeringést, így jobban felfrissültök!
Sok-sok kitartást, agyat-feneket :), és persze szerencsét a vizsgákhoz!!!
ok, a gyümölcsöt még nem próbáltam.
Eszek egy nagy adag gyümölcs salit.
De még írjatok tippeket.
Holnap lesz az uv-m számvitelből, és MUSZÁJ sikerülnie, mert bazi nagy tétje van!
Nem jó. :(
Reggel sétáltam kb fél órát.
két kávé bent van.
Ettem csokit, reggeliztem normálisan.
Még kb 10 oldalt muszáj fulosan megtanulnom, de agyilag totál kivagyok!
Segítsetek!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha feljebb lakó, szellemileg sérült gyermek hobbija becsengetni hozzánk, majd elfut?
- Hogyan frissítsem fel a turkálóban vásárolt blézert, ha nem lehet mosni?
- Régóta van jogsim, ám nem használtam eddig ki. Lehet újra oktatóhoz járni, hogy frissítsem a tudásom?
- Mit kell csinálnom, hogy a gépem ne frissitse automatikusan a firefoxot 13-as verzióra?
- Jogosan kéri a szerviz, hogy ne frissítsem a telefonomat?
- Hogy tudom beállítani, hogy a Mozilla Firefox ne frissítse magát automatikusan?