Természetesen nem puszilgatom, a herpeszt pedig fújom Aloe Vera first-tel, csak arra lettem volna kíváncsi tehetek-e még mást is ezen kívül vagy ha esetleg volt már más ebben a cipőben miket csinált?A tejet akkor továbbra is adom, igen valamiért örülök hogy naponta legalább egyszer anyatejet kap, amíg megtehetem fejegetem magam.
Szerintem nem felesleges. Tök sok vitamin van benne,es az ellen anyag is,ami védi a betegségek ellen. Es nem utolsó sorban lelkileg is megnyugtató ha anyukanak nem teher hogy van még teje.dehát kinek a pap,kinek a papne..
4 hónapos. Nem újszülött már. Ilyenkor kezdődik a hozzátáplálás. Márpedig ha csak napi 1x képes anyuci anyatejet produkálni, akkor már tök felesleges. Ráadásul csak stresszeli magát. Az meg mirejó?!?!?!
Az anyatejjel ellenanyagot is kap. Nekem is épp van herpeszem, napi 5x még szopizik a kisfiam. Semmi baja nem lesz, szoptass nyugodtan! A kezét, arcát ne puszilgasd, ha a szádhoz, orrodhoz ér, azonnal mosd meg a kezét!
Miért váltaná ki??!! Semmi baja nem lesz a picinek az anyatejtol,azért mert herpesze van az anyukanak! Sütés minden 2.embernek szokott herpesze lenni!! Ilyen hülyeséget irni hogy vegye el tőle egy herpesz miatt?!😡
Kedves kérdező! Nem lesz baja a babának. Neki az ellenanyag megy át a tejből,ami védi a betegség ellen! NEM kell elvenni tőle azt a keves tejet is,hisz erősíti az immunrendszeret.
4 hónapos a gyerek. Csak 1x tudsz neki anyatejet adni. Nem kell ezen agonizálni. Tessék elválasztani és annyi. Ebben a korban már jöhet a hozzátáplálás. Azt az étkezést ami anyatejes lenne, válts ki egy kis almapüré/sütőtökpüré vagy ami épp való már neki. ;)
Sajnos kijött az orrom alatt herpesz, 4hónapos kicsim lefejt anyatejet kap, sajnos csak annyi tejem van, hogy 1étkezést tudok kiáltani vele 1nap.Akkor ezt a tejet amíg herpeszes vagyok inkább öntesm ki? Valamint milyen készítményeket használhatok rá, ami nem jut át a tejbe? Miket tehetnék még nehogy elkapja a picur?