Hennázott hajamat ma leszívattam... (beszélgetős fórum)
...komment nélkül: FODRÁSZ!!!!
Tudod a fodrászok pár évig tanulják ezeket a dolgokat, mint a kozmetikusok is. Odahaza megfelelő képzés, gyakorlat és szaktudás nélkül sosincs jó vége az ilyesminek. Próbálj megnyugodni és keress egy jó fodrászt, aki rendbe tudja tenni a hajad. ♥
Ez attól is függ,hogy milyen hajat akartál egyébként? Legkézenfekfőbb, hogy fesd vissza feketére de a leszívott részen nem biztos, hogy olyan lesz. Viszont ha újra rámész feketével, akkor megint távolabb kerülsz attól a színtől, amit akartál, mert ezt is meg kell várni, hogy lenőjön.
A henna sajnos úgy beleszívódik a hajba, hogy nem lehet kiszedni, hanem meg kell várni míg lenô, esetleg, ha gyorsan meg akarsz szabadulni a feketétől és nem olyan hosszú a hajad, le is vágathatnád, ha a lenövés is van pár centis és azt már olyan színre fested, amilyenre akarod.
Először is gratulálok. :)
Másodszor... én bekenném hennával a helyedben, de inkább elküldenék valakit egy doboz hajfestékért.
Szisztok!Valójában indigózva volt a hajam.Tehát fejlkete henna.Próbáltam le c-vitaminozni.Nem ment.Mègegyszer,akkor sem.Nekimentem szőkítővel.Grafitszürke és zöld.Vörös tövekkel.
Holnap dolgozom.Nem vagyok tin8.Van itthon fekete hennám.Tudom...a 3 hónap..
De csináltam már 8lyet és semmi bajom nem lett.
Most még8s megerősítés kellene.Bekenjem a fekete henna porral.Semmi vegyi,ez tiszta.
Vagy van nagy diófa az udvaron.De félek a diólevél vagy kopáncs most nem s8kat fogna rajta.Menjek így d9lgozni vagy kockáztassam a fekete hennát?Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Le szeretném hosszú hajamat vágatni! Nálatok mik a tapasztalatok?
- Egy tapasztalt fodrász tönkretette a hajamat.
- Milyen szőkére fessem a hajamat, ha meleg tónusú az arcom?
- Vékony szálú hajamat nincs fodrász, aki jól levágja. Már...
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- 9%-os oxival rézvörös, fogja a hennázott, sötétebb vörös hajat?